Camping Club Domaine de Leveno

De voordelen:

Ligging:

De Camping Village Club le Domaine de LEVENO is een viersterren toeristisch etablissement gelegen in Guérande, tussen Zuid-Bretagne en de Vendée, op enkele minuten van de oceaan en de Atlantische kust. Ontdek tussen land, zee en moerassen, één van de mooiste regio’s van Frankrijk. Ideaal gelegen, bevindt u zich in het hart van de verschillende toeristische trekpleisters en bereikt u snel de badplaats La Baule, de ongerepte natuur van het Regionaal Park van Brière of maakt u zelfs een wandeling langs de prachtige wilde kusten.

Het waterpark:

Als u van unieke ervaringen houdt om met familie of vrienden te delen, dan heeft u de vinger op de camping gelegd die u de mooiste waterinfrastructuren van de Zuid-Bretonse kust biedt. Zwemmen in het overdekte en verwarmde zwembad vanaf de vakantie in april; rillen in het golfslagbad, stel je voor dat je kinderen zich vermaken in de waterspeeltuin, trillen in de prachtige waterglijbanen. U kunt ook ontspannen in de slow river, de bubbelbaden of de hammam.

Diensten

De vakantieclub Domaine de Leveno biedt u vele kwaliteitsdiensten aan en komt tegemoet aan de wensen van het hele gezin. Laat u verrassen door de eenvoud en gezelligheid van het dorpsleven. Geniet van de heerlijke "huisgemaakte" keuken van het restaurant. Vind verse producten en alle noodzakelijke praktische en voedingswaren in uw plaatselijke winkel. Ter plaatse gebakken brood en gebak staan elke ochtend in de bakkerij op u te wachten. Onze heerlijke pizza’s zijn beschikbaar om ter plaatse te eten of om mee te nemen. De Bar, de hele dag geopend, zal uw smaakpapillen verrukken met zijn smakelijke warme chocolademelk of zelfgemaakte mojito’s. Klim aan boord van het kleine toeristische treintje dat u naar de strategische punten van de camping brengt en sluit u aan bij het behandelcentrum voor een massage of een nieuw kapsel! Uw receptiedienst wil u altijd graag van dienst zijn en zal al uw verzoeken beantwoorden en u alle informatie geven die u nodig heeft om uw verblijf tot een succes te maken.

Animaties

Animatie maakt deel uit van het DNA van uw campingclub. Animaties worden u voorgesteld tijdens de paasvakantie, en tijdens de maanden juli/augustus: sportieve en leuke activiteiten, voorstellingen en geanimeerde avonden, u zult zich niet vervelen tijdens uw verblijf. De animatoren begeleiden de dagen van het vakantiedorp. Om uw kinderen gelukkig te maken, is het de succesvolle inzet van het Domaine de Leveno die naast de kinder- & tienerclub, speeltuinen, springkussens, midgetgolfbaan biedt.

Verblijf

Op kampeerplaatsen of voor de verhuur van een stacaravan, een verblijf met familie of vrienden, vindt u een kwaliteitsaccommodatie naar uw smaak. Ontdek de verschillende gamma’s van stacaravans, chalets of bungalows. Kies tussen een verblijf tegen een lage prijs, het comfort van een recente accommodatie of een luxe vakantie met een eigen spa. Rustig aan op grote en ruime plaatsen, omringd door tipi’s en boomhutten!
Voor een comfortabele en actuele vakantie bieden wij recente en regelmatig vernieuwde infrastructuren aan.

Uw mening telt

Sinds enkele jaren is het een genoegen om via de verschillende online meldingsplatforms te zien dat onze inspanningen om u tevreden te stellen u niet onverschillig laten. Wij danken u voor uw vele zeer positieve ervaringen, die ons aanmoedigen om onszelf van dag tot dag te overtreffen en u steeds weer het beste aan te bieden.

Toerisme

Ons sterke punt: de geografische ligging, het centrum van alle toeristische trekpleisters die ontdekt moeten worden, zonder afbreuk te doen aan de luie geest van de vakantie aan zee.
Guérande is ook de Franse hoofdstad van het zout met de beroemde fleur de sel en zijn zoutmoerassen. De middeleeuwse stad, rijk aan geschiedenis en historische monumenten, is een ideale plek om uw vakantie door te brengen en te genieten van een veelheid aan bezoeken en activiteiten: ritjes met de paardenkoets in het park van Brière of in de kwelders; de vestingstad omringd door zijn vestingmuren, slotgrachten en collegiale kerk; het Océarium du Croisic; paardrijden op het strand; zeevissen enz. Op zoek naar een sportieve sensatie? Oefen duiken, trotseer de oceaan met surfen, windsurfen en jetskiën.