WELKOM BIJ CAMPING DOMAINE DE LÉVENO

Een van de mooiste campings in Frankrijk

Het is in het park van Brière, in Guérande, dat u vakantie zult doorbrengen op het gebied van Léveno. Droomvakanties: stel je voor een heel groot park met tenten, caravans en campers ... maar ook de mogelijkheid om huisjes, stacaravans of bungalows te huren. Het comfort van een luxe camping met meerdere services. Retourneer automatische lijn
Een uitzonderlijke plek voor een genereuze regio. Zuid-Bretagne, met het schiereiland Guérande als zijn naam, als basis. Ontdek grote ruimtes bestaande uit kwelders en zoutarbeiders die er werken. Guérande staat bekend om zijn zout!

Ook bekend als een van de weinige steden die bijna alle echte wallen hebben bewaard, vandaar een grote reputatie op het historische verleden. 5 km afstand, het strand van La Baule. Uit het boek is ingeburgerd: het blijft het begrip van het zuiden van Bretagne, een van de grootste en mooiste. Automatische lijn
Het Domaine de Léveno is een warm welkom, watercomplex, hamam, recreatie, multisportveld, tennisbaan. Het watercomplex zal jong en oud bekoren: glijbanen, penta-glijbanen maar ook anatomische in hydromassagebanken voor het stellen: massage van het water en gelukte massage.

Het Domaine de Léveno biedt ook en vooral amusements- en sportactiviteiten evenals een feestelijk avondentertainment
De 4-13-jarigen en de 14-18-jarigen hebben ook hun eigen club en animators. Automatische retourregel
Voor het gemak is er een bar-restaurant met gratis Wi-Fi voor internetusers. Een supermarkt, om de koelkast te vullen en om de maaltijden te maken, maar ook formules van afhaalrestaurants.
Of u nu sportief bent of liever een ontspannen vakantie: de keuze van uw vakantie is van u bij de grote campingclub Domaine de Léveno in Guérande in de 44.

Het is weg

Ontdek de ongelooflijke waterglijbanen

Back to Top