Facebook Twitter Google instagram Email
Nieuw: Stel uw vakantie in verscheidene tranches kosteloos - telefonische informatie

WELKOM OP CAMPING Domaine de Léveno

In het Parc de Brière, op Guérande, brengt u uw vakantie door op het Domaine de Léveno. Een droomvakantie: stel u een heel groot park voor met bomen en staanplaatsen voor tenten, caravans en campers ... maar ook de mogelijkheid om een bungalow en/of huisjes te huren. Het comfort van een viersterren camping met vele faciliteiten.


Een uitzonderlijke plek in een uitzonderlijke streek. Het zuiden van Bretagne, het schiereiland Guérande, zoals het genoemd wordt. Stel u een groot park voor dat bestaat uit zoutpannen en de arbeiders die er werken. Guérande staat bekend om het zout! Het is ook beroemd door het feit dat de stad één van de weinigen is die nog al zijn oorspronkelijke stadsmuren bezit, zodat het historische verleden hier heel belangrijk is. Op 5 km van het strand van La Baule. Dit strand heeft geen reclame meer nodig: het is het bekendste strand in het zuiden van Bretagne, een van de grootste en mooiste stranden.


Het Domaine de Léveno is vooral een hartelijk welkom, vele faciliteiten tot uw beschikking en vooral een waterparadijs dat zijn deuren opent van 9 april tot 1 oktober in het seizoen 2011. Wie waterparadijs zegt, zegt alle activiteiten die verband houden met water: gewone glijbanen, grote glijbanen maar ook anatomische hydromasserende banken voor uw welzijn: een combinatie van waterplezier en ontspannende massage.


Het Domaine de Léveno is ook en vooral activiteiten en sportactiviteiten overdag en feestelijke, nachtelijke activiteiten.
De kinderen tussen 4 en 12 hebben hier hun eigen tijden en hun eigen club. Voor uw gemak voorzien wij ook een bar-restaurant met Wi-Fi signaal voor Internetverslaafden. Een kruidenier om uw koelkast te vullen en zelf te kunnen koken, of afhaalgerechten.
Sportief en/of ontspannen: u hebt de keuze voor uw vakantie op Domaine de Léveno in Guérande.


Camping Leveno album photo
Camping Leveno promotions

Back to Top

Télécharger

Brochure

brochure du camping

Contrat de réservation

Contrat de réservation

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

plan du camping