Laat u vervoeren door de magie van de avonden van het Domaine de Léveno

CAMPINGAVONDEN

Levendige avonden maken deel uit van het DNA van het Domaine de Léveno. Met verschillende formules afhankelijk van de periode, biedt de camping een eersteklas animatiedienst aan.

"Een buitengewone week, prachtige shows , ongewone entertainment"
Lolo Shaïna - augustus 2018 - Facebook

"Een camping op de top van de top! We hebben nog nooit zo’n goede sfeer gezien
Isabelle G - augustus 2018 - Trip Advisor

«... een ongelooflijk resort, een nieuwe bar met een prachtig auditorium
vcs29200 - augustus 2018 - Trip Advisor

ZOMERVAKANTIE

Elke avond vindt u minstens één animatie in de grote dorpsauditorium. Professionele voorstellingen, thema-dansavonden, interactieve culturele avonden, gekke karaoke, etc. In juli en augustus zijn er van maandag tot en met vrijdagavond aperitiefspelletjes op het terras van de bar en meerdere keren per week mini-disco’s voor kinderen.

PAASVAKANTIE

Het Domaine de Léveno is een van de zeldzame etablissementen die tijdens de vakantie in april een complete animatiedienst aanbieden. U vindt er levendige avonden van zondagavond tot vrijdagavond tot de sluiting van het bar-restaurant om 23.00 uur.

IN HET LAAGSEIZOEN

In de maanden mei, juni en september is er een animator aanwezig in de camping. Hij zorgt voor een animatieprogramma in het weekend. Gedurende de week wordt er een avondfeest georganiseerd en worden er verschillende aperitiefspelletjes aangeboden.

Ontdek onze portfolio

Mini disco avec les enfants du camping Léveno proche de Piriac et Batz sur (...) La mascotte du camping le Léveno à Guérande avec les enfants du mini (...) Spectacle du camping club le Léveno à Guérande proche de Saint Brévin les (...) Une soirée animée au camping Léveno entre la Bretagne et la Vendée. Animation loto au camping Léveno proche de Saint Nazaire Soirée dansante thématisée au camping Léveno proche du pont de Saint (...) Soirée dansante à thème sur le domaine de Léveno à Guérande juste à coté du (...) Spectacle Grease au Domaine de Léveno proche de la baie de Pouliguen dans le (...) Spectacle Mamma Mia sur le Domaine de Léveno proche de Pornichet Sketch réalisé sur le Domaine de Léveno à l'ouest de Saint Nazaire