Fietspaden in de buurt van de camping

De Vélocéan tracks

In de buurt van de camping Leveno kunt u het vélocéan fietspad nemen. Inderdaad, tussen vrienden, familie, van de camping kunt u gevarieerde landschappen tussen oceaan en kwelders ontdekken , met meer dan 50 km fietspaden kunt u om La Baule, Saint Nazaire, Pornichet, Piriac-sur-mer of zelfs La Turballe te bereiken. En nog veel verder, want voor de dapperste kun je lid worden van Nantes door de Loire te volgen . Gaan winkelen in de Leclerc-supermarkt of naar het centrum gaan om onze prachtige vestingstad Guérande te bezoeken, is geen probleem.

Met de fiets naar La Baule

Er zijn ongeveer 45 minuten nodig om de 7 km tussen Guérande de la Baule af te leggen. Het is op een oude spoorweg die is ontworpen om exclusief fietsen en rollen te ontvangen, zodat u een van de mooiste stranden van Europa zult ontdekken.

Fietsen Piriac-sur-mer

15 km gekenmerkt door schotel. Dit is de afstand om dit dorp te bereiken dat is gemaakt van smalle straatjes en oude granieten stenen. Onderweg een picknickplaats voor een pauze of zo het dorp Kervodué ontdekt u de rieten daken en de schatten van de regio.

Richting Saint-Nazaire

De naoorlogse stad beroemd om zijn scheepsbouw ligt op 20 km van Guérande.

Het receptieteam staat tot uw beschikking om u te adviseren over de verschillende routes te ontdekken. Maak een goede wandeling.

Back to Top