Facebook Twitter Google instagram Email
Homepagina > Nederlands > Diensten > Faciliteiten
Nieuw: Stel uw vakantie in verscheidene tranches kosteloos - telefonische informatie

Al het comfort op Camping Domaine de Léveno

FACILITEITEN EN PRAKTISCHE INFORMATIE OP DE CAMPING

Faciliteiten - Bar - Restaurant - Kruidenier

Bij de receptie ontmoet u ons hartelijke en altijd beschikbare team, dat u graag van dienst is en u begeleidt indien nodig, welk verzoek u ook heeft. Advies? Inlichtingen? Onze gastvrouwen helpen u graag. De openingstijden: van 9 tot 19 uur, maandag tot en met vrijdag + zondag. Op zaterdag van 8.30 tot 20 uur - in het hoogseizoen. Onze receptie geeft graag informatie over onze mooie streek de Brière en de tijden waarop de post wordt opgehaald.


"Le Petit trein" (weinig trein) van de camping is gratis voor de klanten, in dienst in juli en augustus


Alles wat u moet weten over fietshuur, barbecues enz. Wij verkopen ook ansichtkaarten en postzegels, zodat u alles over uw vakantie op het Domaine de Léveno kunt vertellen. Verkoop van gasflessen en munten voor het wassen en drogen van uw was (€ 5/stuk). Dosis wasmiddel € 1. Bij de receptie lenen wij u: strijkijzers, pingpongmateriaal of tennismateriaal. De fitnessruimte (onder voorbehoud van een borgsom van € 30 of een identiteitsbewijs). Let op: de openingstijden van de sport- en spelgelegenheden zijn identiek aan de openingstijden van de receptie.

Handige informatie

Enkele regels: het dragen van de armband is verplicht, de hele dag tijdens uw hele verblijf. Deze geeft toegang tot de camping en draagt bij aan de veiligheid van de camping. U ontvangt hem bij uw aankomst tegen een borgsom van € 10 in geval van verlies.

De slagbomen: deze zijn ’s nachts gesloten, tussen 23 uur en 7 uur. De maximale snelheid op de camping is 10 km/uur. Gescheiden afvalinzameling: op Domaine de Léveno zijn wij milieuvriendelijk en zamelen het afval gescheiden in. Hiertoe staan afzonderlijke containers tot uw beschikking.

De markten:


- Guérande: woensdag en donderdag
- La Baule: elke dag behalve maandag. Grote markt op dinsdag, vrijdag en zondag.
- Pornichet: woensdag en zaterdag
- Le Pouliguen: maandag, vrijdag en zondag
- Batz sur Mer: maandag en vrijdag (alleen in juli en augustus)
- Le Croisic: donderdag (het hele jaar)
- La Turballe: woensdag en zaterdag

Handige adressen

- Huisarts: cabinet Leblais - 13 rue Bizienne - Guérande 02 40 15 64 64
- Toeristenbureau: 02 40 24 96 71
- Tandarts: 14 bd Gal De Gaulle - Guérande 02 40 62 01 15
SOS Médecin (arts): 08 26 46 44 44
Ambulances Océanes: 02 40 15 66 66

Photos


Le bar La salle de bar Le comptoir du bar illuminé pour la soirée Façade du restaurant au Domaine de Léveno à Guérande transportwerktuig "de winkel Internet via WiFi "De winkel brood en banket-" de winkel Van geitjes club Ambulante (mobiele) Varkensvlees slager Mini golf takeaways De Frederikshaab (consumptie-ijs maker) van de camping (camping) De inontvangstneming van het domein van léveno De gewichten ruimte De shampooineuse vanuit de lucht gezien de camping (camping)
Camping Leveno album photo
Camping Leveno promotions

Back to Top

Télécharger

Brochure

brochure du camping

Contrat de réservation

Contrat de réservation

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

plan du camping