Betreed de receptie van het Domaine de Léveno en ontdek de verschillende diensten die uw camping biedt in de buurt van de stranden van de Côte d’Amour.

De welkomstdienst van uw Camping Club

Uw receptieteam zal u verwelkomen op een mooie en aangename plek tijdens uw verblijf in een stacaravan of camping. De 4-sterrencamping Loire Atlantique is beschikbaar en streeft ernaar om u van een uitstekende service te verzekeren, en informeert u op elk moment tijdens uw vakantie dicht bij de oceaan.

Of het nu gaat om leren over de verschillende buitenactiviteiten zoals duiken, paardrijden, vissen, surfen en windsurfen; plaatsen van toeristisch belang in de regio, zoals wandelpaden, het Brière-park, intieme kleine baaitjes of zandstranden; of incidentele evenementen zoals het vuurwerk aan de baai van La Baule of het pyrotechnische festival van Saint-Brévin-Les-Pins; uw camping op het schiereiland van Guérande stuurt u specifieke documentatie en adviseert u als een VVV-kantoor.

In uw campingclub Guérande, gelegen tussen de Zuid-Bretagne en de Vendée, begeleiden wij u bij al uw inspanningen en onderzoek, en wij doen er alles aan om u de beste service te bieden.

Mail service

Ontvang en verstuur uw e-mail rechtstreeks naar de receptie. Het tillen gebeurt elke dag en je vindt postzegels en enveloppen te koop. Neem een briefkaart mee en besteed speciale aandacht aan uw geliefden, ga naar de winkel of supermarkt in de campingclub.

Fietsverhuur

Navigeer op het fietspad "vélocéan" en volg de steden La Baule, St. Nazaire, Piriac-sur-Mer, Pornichet, alles zonder fietsen te nemen! Fietsverhuur is beschikbaar bij de receptie.

Huur fietsen van verschillende groottes voor het hele gezin (kinderen, junioren, volwassenen). Vind ook tandems voor romantische wandelingen, maar ook elektrische fietsen voor degenen die dat willen. Als een optie is het mogelijk om kinderzitjes en babywagen uit te rusten (wagens aangepast om een kind te installeren en aan het voertuig van een ouder te hangen)

Het wasgoed van de camping

Een wasservice is beschikbaar voor de gasten. Verschillende wasmachines en drogers zijn geïnstalleerd in de twee toiletten van uw 4-sterren camping. Koop je tokens en waspods rechtstreeks bij de receptie.

Lening en verhuur van materieel

Vergemakkelijk uw verblijf dicht bij de zee en geniet van de uitrusting van uw camping 4 sterren in Loire Atlantique.
Te huur, vind houtskoolbarbecues (de enige die op de camping zijn toegestaan); babypakketten, waaronder kinderbed, kinderstoel, badkuip en kinderwagen; lakens, handdoeken en theedoeken.

Bruikleen, vind bordspellen, ballonnen, ping-pong en tennisrackets, petanque ballen, maar ook droog haar, stofzuigers, strijkijzer en strijkplank.

Een computer met een internetverbinding staat de gasten ter beschikking tijdens de openingstijden van de receptie.

Het is mogelijk om boeken uit de bibliotheek te lenen, en waarom niet genieten van liggend op de ligstoelen rond het zwembad.

Toeristische documentatie en kaartverkoop

Om de regio Guérande en de omliggende steden, zoals La Baule, La Turballe en Le Croisic te ontdekken, is een breed scala aan brochures verkrijgbaar bij uw receptie. Kaarten en kaarten zijn aanwezig, zodat u het meeste uit uw bezoeken aan de Loire Atlantique kunt halen.

In de box office, biedt uw camping in de buurt van de zee u de vermeldingen van de volgende etablissementen:

- Land van zout om de oorsprong en de tradities van de kwelders van Guérande te ontdekken.
- Het Océarium du Croisic voor onderdompeling in de zeewereld met zijn 1700 m³ water.
- De haven van alle reizen met zijn verschillende bezoeken, allemaal verrassender dan de anderen. Verschillende werelden om te ontdekken, waaronder de onderzeeër "zwaardvis", airbusvliegtuigen of het ecomuseum voor een reis naar de stad Saint-Nazaire, aan de rand van de Loire-estuarium.
- Jet Évasion, dat sensationele wateractiviteiten biedt, zoals jetski, getrokken boei of flyboard!

Wifi op de hele camping

Geniet van gratis Wi-Fi op uw verschillende aangesloten apparaten in de bar en in het restaurantgedeelte. Als u Wi-Fi op uw site wilt hebben, is een betaalde aanbieding beschikbaar. Alle informatie is verkrijgbaar bij uw hostteam.

Le bar La salle de bar Le comptoir du bar illuminé pour la soirée Façade du restaurant au Domaine de Léveno à Guérande transportwerktuig "de winkel Internet via WiFi "De winkel brood en banket-" de winkel Van geitjes club Ambulante (mobiele) Varkensvlees slager Mini golf takeaways De Frederikshaab (consumptie-ijs maker) van de camping (camping) De inontvangstneming van het domein van léveno De gewichten ruimte De shampooineuse vanuit de lucht gezien de camping (camping)

Back to Top