Betreed de receptie van het Domaine de Léveno en ontdek de verschillende diensten die uw camping biedt in de buurt van de stranden van de Côte d’Amour.

De welkomstdienst van uw Camping Club

De receptie

Uw receptieteam zal u tijdens uw verblijf op een aangename plaats met vriendelijkheid ontvangen.

Beschikbaar en bezorgd om u een kwaliteitsservice te bieden, zullen zij u op elk moment van uw vakantie informeren: of het nu gaat om de verschillende buitenactiviteiten; bezienswaardigheden in de regio zoals wandelpaden; of zelfs specifieke evenementen, uw camping zal u specifieke documentatie en advies geven zoals een VVV-kantoor.

Mail service

Ontvang en verstuur uw e-mail rechtstreeks naar de receptie. Het tillen gebeurt elke dag en je vindt postzegels en enveloppen te koop. Neem een briefkaart mee en besteed speciale aandacht aan uw geliefden, ga naar de winkel of supermarkt in de campingclub.

FIETSVERHUUR

Navigeer over het "vélocéan" fietspad en bereik de steden in de omgeving! Er is een fietsverhuurdienst beschikbaar bij uw receptie. Huur fietsen voor het hele gezin (kinderen, junioren, volwassenen). Kinderzitjes en babybusjes zijn als optie verkrijgbaar.

► Fietsen volwassenen 11€ per dag / 64€ per week
► Junior fiets 9€ per dag / 45€ per week
► Kinderfiets 7€ per dag / 37€ per week
► Elektrische fietsen 28€ per dag / 120€ per week

Een wasseretteservice is beschikbaar voor klanten, koop uw munten (5€/munt) en uw wastabletten rechtstreeks bij de receptie.

Het wasgoed van de camping

Een wasservice is beschikbaar voor de gasten. Verschillende wasmachines en drogers zijn geïnstalleerd in de twee toiletten van uw 4-sterren camping. Koop je tokens en waspods rechtstreeks bij de receptie.

UITLEEN EN VERHUURDIENSTEN VOOR APPARATUUR

Huur, vind kolenbarbecues (de enige die op de camping zijn toegestaan); babypakketten, inclusief kinderbedje, kinderstoel, badkuip en kinderwagen; lakens, handdoeken en theedoeken.

In bruikleen, vind bordspellen, ballen, ping-pong en tennisrackets, petanqueballen, maar ook haardrogers, stofzuigers, strijkijzers en strijkplanken. Een computer met internetverbinding is beschikbaar voor de gasten tijdens de openingstijden van de receptie.

DOCUMENTATIE EN BETALINGEN

Een breed scala aan brochures is verkrijgbaar bij de receptie. Plannen en kaarten worden ter beschikking gesteld zodat u het meeste uit uw bezoeken kunt halen.

Aan de kassa biedt uw camping in de buurt van de zee u de ingangen van de volgende etablissementen aan: Terre de sel , L’Océarium du Croisic, Le port de tous les voyages, Jet Évasion.

Wifi

Profiteer van gratis WiFi in de bar en het restaurant. Als u Wi-Fi op uw kampeerplaats wenst, is het mogenlijk (€4/dag en €15/week).

Le bar La salle de bar Le comptoir du bar illuminé pour la soirée Façade du restaurant au Domaine de Léveno à Guérande transportwerktuig "de winkel Internet via WiFi "De winkel brood en banket-" de winkel Van geitjes club Ambulante (mobiele) Varkensvlees slager Mini golf takeaways De Frederikshaab (consumptie-ijs maker) van de camping (camping) De inontvangstneming van het domein van léveno De gewichten ruimte De shampooineuse vanuit de lucht gezien de camping (camping)