Trakteer uzelf op een uitje in een echt vakantiedorp.
Geniet van alle voorzieningen op het terrein voor een ontspannen verblijf met gemak.

De winkels van het Domaine de Léveno

De campingclub Domaine de Léveno is het referentie vakantiedorp in de regio Zuid-Bretagne. Van de opening tot de sluiting van het etablissement, geniet van veel high-end services. Zo profiteert u vanaf de paasvakantie of tijdens de vakantieweekends van Pinksteren en Hemelvaart bijvoorbeeld van de opening van alle winkels. Een continue service voor maximale tevredenheid.

DE BAR-RUIMTE

De bar van de camping verwelkomt u van april tot september in doorlopende opening van 8.00 uur tot 23.00 uur (middernacht tijdens de zomervakantie).

De bar biedt een grote keuze aan warme en koude dranken, al dan niet alcoholisch. U vindt er heerlijke huisgemaakte cocktails die direct voor uw ogen worden gemaakt door onze barmannen, een compleet ijsmenu voor de meest fijnproevers en alle traditionele dranken, variërend van Weense warme chocolade tot vruchtensap.

Tot 11.00 uur ’s ochtends is er een ontbijtpakket beschikbaar (op reservering) inclusief een warme drank, vruchtensap en een gebakje naar keuze.

HET RESTAURANTGEDEELTE

Ontdek een echt restaurant dat in het teken staat van het serveren van smakelijke, verfijnde en zelfgemaakte gerechten. Het restaurant-pizzeria opent elke lunchtijd van 12:00 tot 14:00 uur en elke avond van 19:00 tot 22:00 uur.

SNACKBAR EN AFHAAL

Voel je als een snack of een snelle hap. Ga dichter bij de snackbar van de camping staan voor een fastfood service. Open van 12.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur vindt u hier pizza’s, bagels, panini’s, kebabs, salades en andere wraps.

DE KRUIDENIER

Elke dag geopend van 8:00 tot 13:00 uur en van 17:00 tot 20:00 uur, bezoek de kruidenierswinkel "Chez mamie Baguette", geïnstalleerd in een recent en modern pand. U vindt in haar brood en gebak dat elke ochtend ter plaatse wordt gebakken, evenals alle dagelijkse producten van uw vakantie tegen slimme prijzen.
In juli en augustus staat er een perspunt tot uw beschikking.

De bakkerijruimte

Je ruikt de zoete en aangename geur van warm brood dat doet denken aan de kindertijd rond de receptie van de camping. Het is geen fout van waarneming. Camping Club Guerande bakt elke ochtend brood en gebak op het terrein. Kies uit 2 reeksen baguettes, croissants, pain au chocolat en rozijnenbrood voor het hele gezin. Geniet van je ontbijt met warm brood voor het plezier van je smaakpapillen.

Winkelgebied

De campingwinkel heeft een groot aantal artikelen om tegen lage prijzen te winkelen!

Het is niet ongebruikelijk dat er in de haast om op vakantie te gaan nog wat dingen in je koffer zitten: no stress! De winkel biedt een ruime keuze aan badkleding voor het hele gezin voor de prijs voordelig! Maar ook sarongs, slippers, schoenen en andere kleding om je outfit compleet te maken. Er zijn ook Zwembadaccessoires te koop, zoals bijvoorbeeld zwembandjes, zodat uw peuters veilig de geneugten van water in het zwemparadijs voor kinderen kunnen ontdekken, evenals duikbrillen en kleine boeien.

Om nieuws naar uw dierbaren te sturen en hen te helpen onze prachtige regio te ontdekken, aarzel dan niet om mooie postkaarten te kopen die verkrijgbaar zijn in de winkel.

Uw verblijf loopt ten einde, wilt u een klein souvenir van uw verblijf meenemen naar uw dierbaren of voor uzelf? U zult ook een heleboel cadeau-ideeën vinden; producten met de afbeelding van de camping: snijplank, mokken, sleutelhangers, T-shirts of de beroemde CAPI-knuffel (om uw kind te laten wachten tot het volgende verblijf op het domein). Of magneten, spelletjes, sieraden en voor de meest gastronomische a section of products with local flavours (fleur de sel, koekjes, karamel met gezouten boter, imps, etc.).

Als u de terugreis met de kinderen in de auto vreest, heeft het team van Domaine de Léveno aan alles gedacht, minigames om in de auto te doen zijn verkrijgbaar in de campingwinkel met de meest bekende spellen. gans of zelfs een spelletje dammen. U zult het begrijpen, het essentiële is er, er is voor elk wat wils en voor elk budget.

Ontdek onze portfolio