De kruidenierswinkel van de camping, de prijzen van een supermarkt, zonder de ongemakken

Elke dag open van 8u tot 13u en van 17u tot 20u, bezoek de supermarkt "Chez mamie Baguette" op Domaine de Léveno, geïnstalleerd in een recent en moderne kamer. Binnenin vind je alle alledaagse producten van je vakantie voor een scherpe prijs . Geen extra kosten of buitenproportionele prijzen, Capi heeft besloten u alle producten van de campingsupermarkt aan te bieden tegen het "supermarkt"-tarief .
Van april tot september staat er een echte buurtwinkel voor u klaar, waardoor u in de zomer niet te veel supermarkten hoeft te bezoeken. Een winkel die het praktische leven tijdens uw verblijf enorm vergemakkelijkt.
Slenter door de verschillende afdelingen, vind verse groenten en zuivelproducten en niet te vergeten vleeswaren, gegrild vlees, lokale producten en al koude dranken. In juli en augustus staat een perspunt tot uw beschikking.

Het bakkerijgebied

Rond de receptie van de camping ruik je de zoete en aangename geur van warm brood dat doet denken aan de kindertijd. Dit is geen misvatting. De Camping Club de Guérande bakt zijn brood en gebak elke ochtend ter plaatse. Kies uit 2 assortimenten baguettes, croissants, pains au chocolat en pain aux roisins voor het genot van het hele gezin. Geniet van uw ontbijt met warm brood om uw smaakpapillen te verwennen.

Winkelgebied

De campingwinkel heeft een groot aantal artikelen om voordelig te shoppen!

Het is niet ongewoon dat in de haast om op vakantie te gaan, er nog wat dingen in je koffer zitten: geen stress! De winkel biedt een ruime keuze aan zwemkleding voor het hele gezin tegen de voordelige prijs! Maar ook sarongs, slippers, schoenen en andere kleding om je outfit compleet te maken. Er zijn ook Zwembadaccessoires te koop, bijvoorbeeld armbanden zodat uw peuters veilig de geneugten van water in het kinderbad kunnen ontdekken, evenals duikbrillen en kleine boeien.

Aarzel niet om pretty postkaarten in de winkel te kopen om nieuws te sturen naar uw dierbaren en hen te helpen onze prachtige regio te ontdekken.

Uw verblijf loopt ten einde, wilt u een klein aandenken aan uw verblijf meegeven aan uw dierbaren of voor uzelf? U vindt een heleboel cadeau-ideeën, ofwel; producten met de afbeelding van de camping: snijplank, mokken, sleutelhangers, T-shirts of het beroemde CAPI pluche (om uw kind te laten wachten tot het volgende verblijf op het Domaine). Of magneten, spelletjes, sieraden en voor de fijnproevers een sectie van producten met lokale smaken (fleur de sel, koekjes, gezouten boterkaramel, imps, enz.).

Als je bang bent voor de terugreis met de kinderen in de auto aan het kletsen, het team van Domaine de Léveno heeft aan alles gedacht, minigames om in de auto te doen zijn verkrijgbaar in de campingwinkel met de meest bekende spelletjes. Dammen. U zult begrijpen, het essentiële is er, er is voor elk wat wils en voor elk budget.

Fietsverhuur

Navigeer op het fietspad "vélocéan" en bereik de steden La Baule, Saint-Nazaire, Piriac-sur-Mer, Pornichet , allemaal zonder uw fietsen te nemen! Bij de receptie kunt u fietsen huren.

Huur fietsen in verschillende maten voor het hele gezin (kinderen, junioren, volwassenen). Vind ook tandems voor romantische wandelingen maar ook elektrische fietsen voor wie dat wil. Als optie is het mogelijk om te worden uitgerust met een kinderzitje en een babybusje (karren aangepast om een ​​kind te installeren en aan te sluiten op het voertuig van een ouder)

► Volwassen fiets € 11 per dag / € 64 per week
► Juniorfiets € 9 per dag / € 45 per week
► Kinderfiets € 7 per dag / € 37 per week
► Elektrische fietsen € 28 per dag / € 120 per week