Bent u op zoek naar een campinghuur in La Baule ?

La Baule, vakantiebestemming in Loire Atlantique

Tussen watersporten, culinaire specialiteiten en karakteristiek huis. . .

Zeer levendig in het hoogseizoen ontdekt u vele vrijetijds- en sportactiviteiten, waaronder watersporten zoals jetskiën, zeilen, sleepboei of zelfs initiatie tot het flyboarden. Landliefhebbers kunnen van hun verblijf gebruik maken om hun tennispraktijk te perfectioneren dankzij de tennisbanen die tot hun beschikking staan, om een ritje te maken op een quad, te voet of te paard door zich bij een van de ruitercentra aan te sluiten om het paardrijden te beoefenen.

Heeft u behoefte aan vakantie en ontspanning? La Baule heeft veel Spa/Thalasso-centra, en laat u een dag of meer los. Fijnproevers vinden een groot aantal restaurants op het strand en in het achterland, evenals talrijke ijssalons tijdens de zomermaanden.

Enkele ideeën voor uw vakantie:

Het bos van Escoublac is ideaal, of u nu wilt gaan joggen of gewoon een wandeling wilt maken met uw gezin.
Het park van Dryades is ook een must in La Baule. Het park is ingericht en ontworpen voor uw kinderen, net als de grote speeltuin die het park vormt, heeft het park ook een 2.000 zitplaatsen tellend amfitheater waar regelmatig evenementen, voorstellingen en concerten plaatsvinden.

Voor de liefhebbers van games en prestige opent het beroemde Barrière de la Baule casino zijn deuren voor u.

Zoek een huuraccommodatie in La Baule

Er zijn veel accommodatiemogelijkheden: 26 hotels bevinden zich in het centrum van de stad en 147 andere vestigingen bevinden zich op minder dan 5 km van het stadscentrum.
Het Domaine de Léveno ligt op slechts 5 km van La Baule. Dankzij de indeling van de wegen en vooral de fietspaden is het gemakkelijk en snel te bereiken om te wandelen, te wandelen of van het strand te genieten.