Facebook Twitter Google instagram Email
Homepagina > Nederlands > Activiteiten > De activiteiten
Nieuw: Stel uw vakantie in verscheidene tranches kosteloos - telefonische informatie

Activiteiten Camping Domaine de Léveno

SPORT- EN SPELACTIVITEITEN VOOR IEDEREEN!

Wanneer u zich hebt geïnstalleerd op uw staanplaats kunt u profiteren van vele sport- en spelactiviteiten. De keuze is ruim en geheel aan u!


SPORTACTIVITEITEN

Grote momenten voor ontmoetingen: een multisportterrein op de camping met activiteiten in de ochtend, ’s middags voetbaltoernooien, basketbal, handbal en/of volleybal... maar ook tennis en een fitnessruimte. Een minigolfbaan zorgt voor plezier voor het hele gezin.


Onmisbaar in de zomer: een jeu de boules toernooi wacht op u, om u te meten aan uw vrienden of om nieuwe kennissen op te doen. We vragen u om een bijdrage voor sommige activiteiten (videogames, minigolf, tennis, jeu de boules toernooi).


U bent nooit alleen want u wordt bij de sport- en spelactiviteiten gecoacht door onze begeleiders. Het activiteitenteam nodigt u uit voor activiteiten overdag: aquagym ’s morgens om zacht wakker te worden, vervolgens een fitnesssessie voor een verfrissende start en ’s middags, voor volwassenen en kinderen, de organisatie van sporttoernooien.


DE AVONDACTIVITEITEN OP DE CAMPING

Kom u ontspannen en vermaken op de thema-avonden, goochelshows, caféconcerten, lottoavonden (met vele prijzen), maaltijden met een show en nadenkertjes, quizavonden enz.

Activiteiten in de Paasvakantie en juli/augustus.

Photos


Een deel van baby voetbal Een deel van baby voetbal Een deel van baby voetbal Les enfants au kid's club zwembad en objectglaasje Het domein van de kinderen: het speelterrein Kinderen in de aanval van de toppen van de portico (laadportaal)! mand! Een basketbal speler op de camping (camping) Wild (vast, spelen), ingesteld en match! wedstrijd van voetbal tieners De arbiter (referee) whistled! Links mini golf Toernooien van ping pong De zaal van spiertraining
Camping Leveno album photo
Camping Leveno promotions

Back to Top

Télécharger

Brochure

brochure du camping

Contrat de réservation

Contrat de réservation

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

plan du camping