De dagbesteding van het Domaine de Léveno

De dagbesteding van het Domaine de Léveno

Op slechts een steenworp afstand van de oceaan, met een ongelooflijk waterpark, nodigt uw camping Club de Guérande u uit om een leuk en vriendelijk animatieconcept te ontdekken.

Vanaf de opening tot de paasvakantie aan het einde van september biedt een team van professionele animators plezier en sportieve activiteiten van ’s morgens tot’ s avonds. De mening van internetgebruikers is unaniem, je gaat je niet vervelen!

« Animatie aan de top met jonge mensen die lachen, een heel leuk team»
Estelle-L, Facebook Review op 3-09-2018

Fitnessactiviteiten

Een fitnessleraar begeleidt u en biedt u verschillende gymnastiekactiviteiten aan. Spierontsteking, billenspieren, STEP, dansinitiatie en ontspanning, u wordt verwend met meerdere sessies per dag voor het plezier van het grootste aantal.

Alle apparatuur die nodig is voor de verschillende praktijken is aanwezig. Het is raadzaam om te komen met een handdoek, een fles water en goeie schoenen.

AQUATISCHE GYM

Aqua-fun of watergymnastiek wordt meerdere keren per week aangeboden.

Leuke en sportieve activiteiten

De verschillende velden (tennis*, voetbal, beachvolleybal, jeu de boules, tafeltennis, stadion, basketbal, minigolf) zijn de hele dag gratis.

Meerdere keren per week stellen uw animatoren toernooien of sportactiviteiten voor rond de verschillende disciplines, een bevoorrecht moment om mensen te ontmoeten en een goede tijd te delen met de vakantiegangers.

Andere leukere activiteiten worden aangeboden, zoals kaarttoernooien of bordspellen. De aperitiefspelen, georganiseerd in de bar en het restaurant, spreken uw algemene cultuur aan met humor en lichtheid.
* De tennisbaan is toegankelijk op reservering.

GEBEURTENISSEN IN LEVENO

In de paasvakantie en in juli-augustus staan de evenementen overdag in de schijnwerpers: Flash Games en dorpsdansen rond de zwembaden, Grote familie-olympiades of jong en oud delen de tijd van een dag of een halve dag een tijd van gezelligheid met de familie, door middel van spelletjes en thema-animaties.

Ontdek onze portfolio

Het domein van de kinderen: het speelterrein wedstrijd van voetbal tieners De arbiter (referee) whistled! Links mini golf Toernooien van ping pong