De dagbesteding van het Domaine de Léveno

De dagbesteding van het Domaine de Léveno

Op slechts een steenworp afstand van de oceaan, met een ongelooflijk waterpark, nodigt uw camping Club de Guérande u uit om een leuk en vriendelijk animatieconcept te ontdekken.

Vanaf de opening tot de paasvakantie aan het einde van september biedt een team van professionele animators plezier en sportieve activiteiten van ’s morgens tot’ s avonds. De mening van internetgebruikers is unaniem, je gaat je niet vervelen!

« Animatie aan de top met jonge mensen die lachen, een heel leuk team»
Estelle-L, Facebook Review op 3-09-2018

Fitnessactiviteiten

De vakanties zijn ook voor sommigen de gelegenheid om in vorm te komen. Op het Domaine de Léveno begeleidt een fitnessfacilitator u en biedt verschillende gymnastiekactiviteiten aan. Spierontwaken, gluteal abs, STEP, initiatie-dans en ontspanning , je zult verwend worden met verschillende sessies per dag voor het plezier van het grootste aantal.

De activiteitenruimte van de campingclub zorgt voor activiteiten in geval van onzeker weer. Al het nodige materiaal voor de verschillende praktijken wordt verstrekt. Het moet worden geleverd met een handdoek, een fles water en sneakers met enkels.

De afgestudeerde facilitator past zich aan alle niveaus aan, afhankelijk van de aanwezige groepen. Geen concurrentie, het is vooral plezier maken met vrienden of familie tijdens uw vakantie aan een stacaravan in de buurt van de zee.

De watergymnastiek

aqua-fun of aquatic gyms sessies worden meerdere keren per week aangeboden. Geniet van het verwarmde zwembad tijdens een vriendelijke sportsessie en plezier.

Leuke en sportieve activiteiten

Dankzij de uitgebreide infrastructuur van uw 4-sterrencamping is het eenvoudig om uw favoriete sporten tijdens de vakantie te oefenen. De verschillende velden ( tennis *, voetbal, beachvolleybal, petanque, tafeltennis, stadions, basketbal, minigolf ) zijn de hele dag vrij toegankelijk.

Uw presentatoren bieden meerdere keren per week toernooien of sportactiviteiten aan rond de verschillende disciplines, een geweldige tijd om mensen te ontmoeten en een goede tijd te delen tussen vakantiegangers.

Andere, meer leuke activiteiten worden voorgesteld als kaarttoernooien of bordspellen . De aperitiefspellen, georganiseerd in de bar , doen een beroep op uw algemene cultuur met humor en lichtheid.

* De tennisbaan is tijdens de zomervakantie op reservering beschikbaar. Buiten juli-augustus worden de sleutels van de cursus door uw receptie aan u toevertrouwd, met gratis toegang. Een gewichtsruimte is ook beschikbaar in het vakantiedorp Guérande. Meer informatie over dit fitnessgebied in het gedeelte Health Wellness.

De gebeurtenissen van Leveno

In de schijnwerpers tijdens de paasvakantie en juli-augustus zijn dagevenementen een van de must van de grootste campingclub in de regio. Wacht even en geniet, het Léveno-team in Guérande laat je de betekenis van het woord "animatie" ontdekken.

Flitsspellen en dorpsdansen rond de zwembaden van het waterpark elke middag tijdens de schoolvakanties. Leuke en leuke momenten met gegarandeerd plezier, of het nu gaat of gewoon kijken!
Grote gezinsolympics of groot en klein delen de tijd van een dag of een halve dag een tijd van gezelligheid in het gezin, via games en thema-animaties.
Gekke en onverwachte animaties komen op elk moment van de dag naar het hart van de fairways of het waterpark. Herinneringen, plezier en vriendelijkheid voor iedereen.

Andere verrassingen en incidentele evenementen worden georganiseerd door uw animatieteam tijdens uw vakantie in Loire Atlantique. Bereid u voor op een frisse neus, u bent niet klaar om te vergeten uw verblijf in het Leveno-gebied tussen de Vendee en Zuid-Bretagne.

Ontdek onze portfolio

Het domein van de kinderen: het speelterrein wedstrijd van voetbal tieners De arbiter (referee) whistled! Links mini golf Toernooien van ping pong

Back to Top