Speelplaatsen voor uw kinderen, sportvelden voor iedereen, welkom bij de grootste campingclub in de regio Zuid-Bretagne

DE SPEELTIUINEN VAN DE CAMPING

Of je nu op vakantie bent met een gezin, of gewoon op vakantie gaat met vrienden, Capi, de mascotte van de club, heeft aan alles gedacht voor een magische en onvergetelijke vakantie.
Focus op de verschillende sport- en recreatie-infrastructuren van de camping

BUITENSPEELTUINEN

Neem uw kinderen mee naar de verrassende speeltuinen die overal op de camping zijn aangelegd. Kijk hoe ze de kleurrijke vesting bij de miniclub bezoeken, het gigantische spinnenweb beklimmen, een laatste schommel en hop!

Ga naar het ongewone gebied naar een nieuwe speeltuin in het hart van de boomhutten en tipi’s. Andere setting, deze keer is het een kwestie van het besturen van de vrachtwagen, de helikopter of het treintje, in het midden van de veerspelletjes en de ongelooflijke buisglijbaan. Avonturiers en crapahuteurs, ga naar de "jonge acrobatiek" speeltuin en probeer je hand uit op een balanceringsparcours op een houten structuur op enkele centimeters boven de grond.

DE SPEELZAAL VAN DE CAMPING

Ontdek een indrukwekkende binnenspeelruimte tot grote vreugde van zowel kinderen als ouders. Biljart, tafelvoetbal, sjoelbak en verschillende virtual reality spellen zijn beschikbaar in een ruimte die is gewijd aan de bar van de camping

DE SPEELTUIN VAN DE MINICLUB

In de miniclub van de camping had Capi het geniale idee om een echte, kleurrijke binnenspeeltuin te installeren met verschillende parcoursen op verschillende niveaus, zoals een doolhof bezaaid met schuimrubberen hindernissen en een muur van gaas.

OPBLAASBARE KASTELEN

Voor een onvergetelijke familievakantie zijn Indrukwekkend springkastelen de hele dag door vrij toegankelijk. Kinderen zijn onder de verantwoordelijkheid van hun ouders bij het gebruik van de structuren.

PETANQUEBANEN

Meer dan 15 afgebakende petanquebanen staan ter beschikking van de kampeerders. Er zijn twee extra ruimtes beschikbaar om op de camping te spelen.

Het hondengedeelte

Honden zijn de beste vriend van de mens en daarom maken velen van jullie deel uit van de reis en blijven ze bij je op vakantie. Voor hun welzijn hebben we besloten om een ruimte speciaal voor hen in te richten waarin ze vrij kunnen rondlopen en zaken kunnen doen zonder de camping te verlaten.

Ter herinnering, buiten dit gebied moet uw dier aan de lijn worden gehouden en zijn tassen van Toutounet verkrijgbaar bij de receptie en bij de ingang van het hondengedeelte.

HET BEACHVOLLEYBALVELD

Zoek een zandbaan waar jong en oud in alle eenvoud kunnen genieten van het plezier van volleybal.

HET VOETBALVELD

Met het grote grasveld in het hart van de weide, laat u zich in een vriendelijke vakantiesfeer naar lange voetbalwedstrijden gaan. Rugbyflag, honkbal en allerlei activiteiten kunnen ook op dit grote sportveld worden gespeeld.

MINI-GOLF

Een midgetgolfbaan siert de weide voor het plezier van het hele gezin. Speelmateriaal is in het hoogseizoen te huur bij de receptie of direct bij de prairiefriscotheek.

WATERSPEELPLAATS

Voor het grootste plezier van de kleintjes, ontdek een parcours in het water te midden van de savanne dieren die niet zullen falen om u te sproeien als u niet waakzaam bent!

Ontdek het watercomplex

DE PINGPONGRUIMTE

Rondom het multisportterrein van de camping staan verschillende pingpongtafels ter beschikking van de vakantiegangers (Materiaal wordt gratis uitgeleend bij de receptie).

DE CITY STADIUM

Het historische sportterrein van de camping, het stadion is ideaal voor het beginnen van verschillende sporten zoals basketbal, stadsvoetbal, handbal en vele andere.

DE TENNISBAAN

Geniet van de kunstgras tennisbaan van de camping. De rechtbank is alleen beschikbaar op reservering en is buiten juli-augustus gratis. Tijdens de zomervakantie wordt bij de receptie een toeslag van 5€/uur in rekening gebracht.

Escape Game

Dit jaar komt er iets nieuws naar Domaine de Léveno sinds onze partner Escape Game Pontchâteau u de uitdaging bent aangegaan om een ​​piratenraadsel op de camping op te lossen.

Enigma toegankelijk vanaf 6 jaar

Ontdek onze portfolio

Le terrain de mini golf du camping 4 étoiles en loire atlantique, le domaine (...) Les terrains de pétanque du camping le Léveno à coté de la baie de la (...) Un tournoi de pétanque sur le camping le Léveno en région Sud Bretagne Aire de jeux pour enfants sur le camping le Léveno dans le parc de la (...) Aire de jeux pour enfants du camping le Léveno situé en presqu'île (...) Sructure gonflable sur le camping de Léveno situé au coeur des marais salants (...) Partie de volley avec les animateurs sur le camping le Léveno situé proche de (...) Les terrains de pétanques du camping Léveno proche de Nantes Partie de ping-pong entre amis sur le camping le Léveno proche de la ville (...) Terrain multisport du camping club le domaine de leveno à Guérande L'espace ping-pong du camping le Léveno près de la baie de la Baule Le terrain de tennis du Léveno près de la côte d'amour en Loire (...)