Speelplaatsen voor uw kinderen, sportvelden voor iedereen, welkom bij de grootste campingclub in de regio Zuid-Bretagne

The Village Club Leveno Speeltuinen

Of je nu op vakantie bent met een gezin, of gewoon op vakantie gaat met vrienden, Capi, de mascotte van de club, heeft aan alles gedacht voor een magische en onvergetelijke vakantie.
Focus op de verschillende sport- en recreatie-infrastructuren van de camping

Buitenspeeltuinen

Breng uw kinderen naar het Domaine de Léveno en bekijk ze de geweldige speeltuinen in de vier hoeken van de camping. Bekijk ze het kleurrijke kasteel in de buurt van de kinderclub bezoeken, beklim het gigantische spinneweb of wandel door het kleine huis gedomineerd door de kleine witte kat, die de andere dieren controleert en ervoor zorgt dat het varken en de schapen niet doe geen onzin!

Een laatste swing en hop! Richting het ongewone gebied naar een nieuwe speeltuin in het hart van boomhutten en tipi’s. Verandering van universum, dit keer om de truck, de helikopter of de trein te besturen, in het midden van de lente spelen en de ongelooflijke buisvormige glijbaan.

Avonturiers en schurken, maak een ritje op de "jonge aerobatics" speeltuin en probeer een evenwicht op een houten structuur een paar centimeter van de grond. Houten brug en touw, hangende klimplanten, steek de verschillende obstakels over zonder te stoppen. Een zeer goede kennismaking met de wereld van het boomklimmen, te ontdekken op uw camping op het schiereiland Guérande.

De speeltuin van de camping

Ontdek een indrukwekkende indoor speelkamer tot grote vreugde van kinderen en ouders. Biljart, tafelvoetbal, sjoelbak en verschillende virtual reality-spellen zijn beschikbaar in een speciale ruimte dicht bij de bar van de camping. Klim aan boord van een sportwagen, fiets op een quad of maak een motorrit op de grootste paden ter wereld. Versla je vijanden met ons virtuele shooter-team of verander een moment in Tony Parker, in de speelruimte Le Léveno in de buurt van La Baule heb je de keuze!

De speeltuin van de miniclub

In de miniclub van de camping is het een nieuwe wereld die op je kind wacht. Capi had het idee van een genie om een echte indoor speeltuin te installeren. Vergelijkbaar met de spellen in een beroemde fastfoodketen, biedt deze kleurrijke structuur verschillende cursussen op verschillende niveaus, zoals een labyrint bezaaid met schuimhindernissen en netmuur. Capi in de neus, je kinderen houden van.

Uw campingclub Le Domaine de Léveno heeft een gigantische speeltuin die zich volledig richt op ontspanning en gezelligheid: "La Prairie". Ontdek dit ongelooflijke recreatiecomplex ...

De opblaasbare kastelen van de camping

Capi weet dat kinderen graag plezier hebben en trainen in prachtige springkussens. Voor een onvergetelijke familievakantie zijn 4 imposante springkastelen de hele dag vrij toegankelijk. Aan de ingang van de speeltuin staan veiligheidsinstructies, Capi herinnert je eraan dat het jouw verantwoordelijkheid is om ze te respecteren. Kinderen zijn de verantwoordelijkheid van de ouders bij het gebruik van de structuren.

De bowlingbaan

Geniet van de grote jeu-de-boules-plaatsen bij Le Domaine Leveno. Meer dan 15 afgebakende locaties staan ter beschikking van de kampeerders op de enige zone van de weide. Twee extra velden zorgen ervoor dat je op de camping kunt spelen. Of het nu voor georganiseerde toernooien is of gewoon voor een feest met vrienden, ga op de bowlingbaan zitten en deel een gezellig moment in de zomer. Een financiële bijdrage wordt gevraagd voor bepaalde toernooien die tijdens schoolvakanties worden georganiseerd.

Het beachvolleybalveld

Een echte referentie tijdens de zomervakantie, strandvolleybal is altijd een succes. In uw ruimte van gezelligheid, vind een ondergrond in zand of jong en oud geniet van het plezier van het volleybal in alle eenvoud. Tijdens geïmproviseerde feesten met vrienden of onder toezicht van het animatieteam, ontmoet je gemakkelijk andere vakantiegangers en deel je onvergetelijke momenten.

Het voetbalveld

Met het grote veld helemaal in het gras in het hart van de weide, laat je gaan naar lange voetbalwedstrijden in een vriendelijke vakantiesfeer. Dit land wordt ook gebruikt voor kampeeractiviteiten zoals familie Olympische Spelen of uitdagingen voor vakantiegangers. Rugbyvlag, honkbal en allerhande activiteiten zijn ook uitvoerbaar op dit grote sportveld.

De minigolf van de camping

Een minigolfbaan siert de weide voor het grootste plezier van het hele gezin. Daag je stam uit op de 9 speelse en kleurrijke modules waaruit de cursus bestaat. Play-apparatuur is te huur bij uw receptie of direct bij de weide-verfrissingsbar in het hoogseizoen. De kinderen van de miniclub zullen soms ook de mini-golfbaan bezetten voor gekke uitdagingen tussen vrienden!

Het quadcircuit

Ongelooflijk maar waar! In juli-augustus, tijdens de zomervakantie, is een quad-track geïnstalleerd en kinderen van 4 tot 12 jaar oud hebben de mogelijkheid om de geneugten van motorsporten te ontdekken. Helmen worden tijdens de activiteit verstrekt. Motorvoertuigen worden op afstand bestuurd door een afstandsbediening die eigendom is van de toezichthoudende animator. Voor deze uitzonderlijke activiteit wordt een financiële bijdrage gevraagd.

De waterspeeltuin

Tot grote vreugde van peuters heeft Capi in het zwembadcomplex een waterspeelplaats voor kinderen geïnstalleerd. Ontdek een parcours in het water tussen de dieren van de savanne die je niet zullen verspillen en die je belemmeren toegang te krijgen tot de dia’s als je niet waakzaam bent!

Het pingpong-gedeelte

Verschillende tafeltennistafels zijn beschikbaar voor vakantiegangers rond het multisportterrein van de camping. Geniet met familie of vrienden van speciale momenten tijdens uw vakantie. Toernooien worden ook georganiseerd door het animatieteam van de campingclub en gratis spellen worden aangeboden bij de receptie.

Het stad-stadion

Historisch sportterrein van de camping, het stadstadion is ideaal om ingewijd te worden in verschillende disciplines zoals basketbal, voetbal "stad", handbal en vele anderen. Verander je gebruikelijke spelmodi en ontdek de interesse van het spelen in een klein team met regels die aanzienlijk zijn gewijzigd in vergelijking met de referentieversie. Het multisportterrein van de camping is het hele seizoen door gratis toegankelijk en de sportuitrusting wordt gratis uitgeleend bij de receptie. Evenementen worden regelmatig georganiseerd door uw animatieteam.

De tennisbaan

Wil fit blijven tijdens uw vakantie in Loire Atlantique. Profiteer van de tennisbaan op kunstgras op de camping Le Domaine de Léveno. Het land krijgt gratis toegang buiten juli-augustus. Tijdens de vakantie is het land alleen toegankelijk op afspraak bij uw receptie.

Ontdek onze portfolio

Le terrain de mini golf du camping 4 étoiles en loire atlantique, le domaine (...) Les terrains de pétanque du camping le Léveno à coté de la baie de la (...) Un tournoi de pétanque sur le camping le Léveno en région Sud Bretagne Aire de jeux pour enfants sur le camping le Léveno dans le parc de la (...) Aire de jeux pour enfants du camping le Léveno situé en presqu'île (...) Sructure gonflable sur le camping de Léveno situé au coeur des marais salants (...) Des enfants font du quad sur le camping le Léveno situé à coté de la (...) Partie de volley avec les animateurs sur le camping le Léveno situé proche de (...) Les terrains de pétanques du camping Léveno proche de Nantes Partie de ping-pong entre amis sur le camping le Léveno proche de la ville (...) Terrain multisport du camping club le domaine de leveno à Guérande L'espace ping-pong du camping le Léveno près de la baie de la Baule Le terrain de tennis du Léveno près de la côte d'amour en Loire (...)

Back to Top