Facebook Twitter Google instagram Email
Homepagina > Nederlands > Diensten > Het zwemparadijs
Nieuw: Stel uw vakantie in verscheidene tranches kosteloos - telefonische informatie

Waterparadijs Camping Domaine de Léveno

WATER, WATER, WATER

JPEG - 1 MB
Sensations fortes assurées au Domaine de Léveno de Guérande
Sensations fortes assurées au Domaine de Léveno de Guérande
JPEG - 743.7 kB
Les bassins extérieurs vus du ciel
Les bassins extérieurs vus du ciel

Overdekt zwembad

De stad Guérande is één van de weinige steden die zijn hele stadsmuur nog bezit (ong. 1500 m) en op dit thema, met een knipoog naar de architectuur, heeft het Domaine de Léveno zijn nieuwe waterparadijs ontworpen. Het overdekte zwembad (dat bij mooi weer open kan) wordt op 28° verwarmd, net als de omgevingslucht.

Het buitenbad biedt u de mogelijkheid om zwemmen af te wisselen met spelen, dankzij de glijbaan door een muur die op de oude stadswal lijkt, zodat u kunt dromen dat u midden door een vesting vaart.


Wateravontuur

Grote en kleine glijbanen voor de onversaagden. Vele spelen zoals de warmwaterbronnen, de langzame rivier, de bubbelbaden. Een peuterbadje voor de jonge kinderen maakt ook deel uit van de wateractiviteiten. Voor de minder actieven, die liever ontspannen, zijn ligstoelen en anatomische, hydromasserende banken voorzien zodat u zich heerlijk kunt laten verwennen op het ritme van de massages: op de achtergrond heeft u de blauwe lucht van de Loire-Atlantique.


Zwemmen

Het buitenbad is geopend van half mei tot half september. Het overdekte bad is geopend van april tot september. Het waterparadijs met zijn kleuterbadje en grote en kleine glijbanen, de ligstoelen en anatomische, hydromasserende banken is echter pas geopend vanaf mei. Wij herinneren u eraan dat kinderen onder toezicht staan van de ouders of andere verantwoordelijke volwassenen en dat wij om hygiënische redenen alleen zwembroeken accepteren. Geen schoenen toegestaan in het waterparadijs.


Hammam

Biedt u een moment van ontspanning en welzijn in de hammam.

Golfslagbad

Ontdek het plezier van het geloof op het strand met het golfslagbad dat zal vullen je je voelt.


Waterglijbaan gewaarwording

Space Rocket

kamikaze

JPEG - 126.4 kB
JPEG - 135.5 kB

Space Hole

Photos


La piscine à vagues rivier met boeien van 100 m van lengte Gelukkig meisje meisje heeft plezier in het zwembad van de camping (camping) Een mom en haar dochter profiteren van zwembaden van léveno meisje in de rivier met boeien kampeerauto's spelen in een zwembad aantrekkelijke oog (gezicht) van de aquatische ruimte van de camping (...) schitterende aquatische Park aan guérande, stad van land zwembad bedekt zijn met het domein van léveno zwembad bedekt met schuifdeuren open dak schitterende aquatische ruimte met gedekt zwembad Golf zwembad in de camping (camping) domein van léveno De kinderen graag deze nieuwe zwembad! Mooie golf zwembad in het domein van léveno het AQUATISCH park van de camping (camping) werd uitgebreid in (...) ligzetels (transatlantische races) door de rivier in boeien Twee meisjes in het zwembad De nieuwheid 2011 van de camping (camping)
Camping Leveno album photo
Camping Leveno promotions

Back to Top

Télécharger

Brochure

brochure du camping

Contrat de réservation

Contrat de réservation

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

plan du camping