Sluit je ogen en stel je een stukje paradijs op aarde voor tussen Bretagne en Vendée, dicht bij de zee.
Zet je voet in het meest adembenemende watercomplex van de Loire Atlantique. Uw viersterren familiecamping stelt u zijn prachtig park met waterpret ter beschikking, waar jong en oud samenkomen voor familiedroomvakanties of met vrienden.

HET ZWEMBADCOMPLEX BIJ HET WATERPARK

Uw 4-sterren familiecamping biedt u zijn prachtige waterspeeltuin waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten voor een droomvakantie met familie of vrienden.

De stad Guérande is een van de weinige steden in Frankrijk die al haar 1500 meter lange wallen heeft behouden. Het is op dit architecturale thema, in een knipoog naar onze prachtige middeleeuwse stad , dat de Domaine de Léveno Camping Club haar nieuwe watergebied heeft ontworpen. in de buurt van zijn prachtige verwarmde zwembaden , assemblages van oude stenen die granieten metselwerk imiteren, aanwezig op de oude gebouwen van de stad.

PERIODE VAN OPENING VAN DE BADEN

Het verwarmde binnenzwembad is toegankelijk van april tot september tijdens de hele openingsperiode van de camping. Als de lente komt, is de koepel intrekbaar en opent deze om frisse lucht en zon binnen te laten. Voor uw jonge kinderen is er een overdekt peuterbad met een glijbaan beschikbaar.
Het buitencomplex is geopend van half mei tot half september. Het hele waterpark biedt tijdens de openingsperiodes verwarmde zwembaden aan

DE HAMMAM: DE ONTSPANNING VAN OOSTERSE SFEREN

Beleef een moment van ontspanning en welzijn dankzij de hammam in het overdekte zwembad. Het gebruik ervan is het hele seizoen door gratis toegankelijk.

BUITENKOMSTEN

Het buitengedeelte is het meest ongelofelijke deel van het waterpark. Navigeren tussen zwemmen, langzame rivier, snelle stroming en waterspelen, glijbanen en golfslagbad... Een unieke ervaring om met het hele gezin te delen. Voor nog meer plezier zijn er anatomische en hydro-massage banken geïnstalleerd. Beschikbaar met vrije toegang, laat u schommelen op het ritme van de waterstralen. Een multi-track glijbaan voor sensatie voor het hele gezin; Grote sensationele waterglijbanen voor de onverschrokkenen; Een grote verscheidenheid aan waterspelletjes met vrije toegang zoals geisers, langzame rivier of bubbelbaden; Een echt peuterbad dat is aangepast aan jonge kinderen, waar de kleintjes zich verwonderen over de ontdekking van de geneugten van het water, onder het waakzame oog van de ouders.

DE WATERSPEELPLAATS

L aire de jeux aquatique pour les enfants du camping Léveno en presqu'île guérandaise {JPEG}

Betreed een speelse aquatische ruimte die volledig gewijd is aan het plezier van de jongsten. Speelse jets en glijbanen verleiden de avonturiers door een watersafari, gedomineerd door onze mascotte Capi!

DE WAVE POOL

Piscine a vagues du camping Léveno près du littoral atlantique et de l'océan {JPEG}

Te koud om de Atlantische Oceaan in te gaan? Raak niet in paniek, sluit u aan bij het golfslagbad en stort u in dit speelse en verwarmde zwembad, dat door de vakantiegangers zeer wordt gewaardeerd, en ga uw eerste golven tegemoet.

MINI ZWEMBADEN

Piscine couverte et chauffee avec pataugeoire pour enfants dans le camping de Guerande {JPEG}

U wilt een teder moment delen met uw jonge kind, om hem/haar de sensaties van het water te laten ontdekken zonder verrast te worden door de verschillende gebruikers, en om deel te nemen aan het binnen- of buitenzwembad dat speciaal voor jonge ouders bestemd is.

VERANTWOORD ZWEMMEN VOOR EEN GESLAAGDE VAKANTIE

Het zwembadcomplex van het Domaine de Léveno voldoet aan al uw wensen. Het is echter noodzakelijk om voorzichtig te blijven met de zwembaden en ervoor te zorgen dat de veiligheidsinstructies worden nageleefd. Het is aan u om uw familie in de gaten te houden en de geldende instructies te respecteren.
Om hygiënische redenen en in overeenstemming met het regionale gezondheidsagentschap worden zwemshorts niet geaccepteerd voor de toegang tot het zwembad, schoenen zijn dus ook verboden in het watergebied.

Onze belofte: gekwalificeerde begeleiders tot uw dienst

Tijdens de zomervakantie is er een team van poolwachten om de veiligheid te vergroten en afleiding te voorkomen. Alle leden van dit zijn afgestudeerden van het nationale patent van Safety and Rescue Aquatic. Een door de staat gecertificeerde badmeester bekleedt de functie van bekkenbeheerder gedurende de periode juli-augustus. Hij studeerde af met een beroepscertificaat voor jongeren, populair onderwijs en sport, met als specialisatie aquatische en nautische activiteit. Dit diploma geeft de kwalificaties die vereist zijn om zwemlessen aan te bieden aan iedereen die wil leren hoe te bewegen in het water. Een certificaat van watercomfort wordt afgegeven aan het einde van de noodzakelijke sessies. Alle informatie is verkrijgbaar bij uw receptie.

Belangrijke opmerking

Het binnenzwembad is beschikbaar van april tot september . Aan de andere kant, het waterpark met zijn peuterbad en zijn glijbanen, zijn glijbanen met meerdere sporen, zijn anatomische banken en zijn ligstoelen zijn vanaf medio mei aan u overgedragen. Soms worden deze infrastructuren eerder in het seizoen beschikbaar gesteld. Voor informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Cyprien op 0033(2) 40 24 79 30 of door een bericht rechtstreeks door te klikken op de vervolgkeuzelijst aan de rechterkant van uw scherm.

Piscine a vagues du camping Léveno près du littoral atlantique et de (...) Piscine couverte et chauffee avec pataugeoire pour enfants dans le camping (...) L aire de jeux aquatique pour les enfants du camping Léveno en presqu'île (...) rivier met boeien van 100 m van lengte Gelukkig meisje Een mom en haar dochter profiteren van zwembaden van léveno meisje in de rivier met boeien kampeerauto's spelen in een zwembad schitterende aquatische Park aan guérande, stad van land schitterende aquatische ruimte met gedekt zwembad Golf zwembad in de camping (camping) domein van léveno De kinderen graag deze nieuwe zwembad! Mooie golf zwembad in het domein van léveno het AQUATISCH park van de camping (camping) werd uitgebreid in (...) ligzetels (transatlantische races) door de rivier in boeien Twee meisjes in het zwembad De nieuwheid 2011 van de camping (camping) Piscine à vagues au Camping Domaine de Léveno proche de Saint-Nazaire