Sluit je ogen en stel je een stukje paradijs op aarde voor tussen Bretagne en Vendée, dicht bij de zee.
Zet je voet in het meest adembenemende watercomplex van de Loire Atlantique. Uw viersterren familiecamping stelt u zijn prachtig park met waterpret ter beschikking, waar jong en oud samenkomen voor familiedroomvakanties of met vrienden.

Het zwemparadijs Aquapark

De stad Guérande is een van de weinige steden in Frankrijk die al haar 1500 meter lange wallen heeft behouden. Het is op dit architecturale thema, in een knipoog naar onze prachtige middeleeuwse stad , dat de Domaine de Léveno Camping Club haar nieuwe watergebied heeft ontworpen. in de buurt van zijn prachtige verwarmde zwembaden , assemblages van oude stenen die granieten metselwerk imiteren, aanwezig op de oude gebouwen van de stad.

Openingsperiode van bekkens

Het verwarmde binnenzwembad is geopend van april tot september gedurende de openingsperiode van de camping. Het buitengedeelte is geopend van half mei tot half september. Het hele waterpark beschikt over verwarmde zwembaden tijdens open tijden.

Het binnenzwembad wordt verwarmd vanaf de openingsdatum van het vakantiedorp in april. Dus, al tijdens de paasvakantie , moet u zeker zijn van een water op goede temperatuur, gedomineerd door een transparante koepel die u beschermt in het geval van regen. Als het zwembadwater wordt verwarmd , hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlaten van het zwembad! De omgevingslucht is ook. Wanneer de lente komt, is de koepel intrekbaar en wordt geopend om frisse lucht en zonneschijn binnen te laten. Dankzij deze infrastructuur kunt u genieten van de geneugten van het zwemmen in alle seizoenen. Voor uw jonge kinderen verwelkomt u een overdekt kinderbad met glijbaan .

De hammam: de ontspanning van oosterse smaken

Niemand raakt de ontelbare deugden van de hamam beu, die oorspronkelijk door de Romeinen en vooral door hun legers werden gewaardeerd en gebruikt voor een fysiek en gespierd herstel efficiënter. Ervaar een moment van ontspanning en welzijn in de hammam van de camping . Het gebruik ervan is gratis gedurende de hele openingsperiode, zelfs tijdens de lange vakantie. De hammam is toegankelijk vanaf de vakantie van april.

Buitenbaden

Het buitenfeest is het meest geweldig in het waterpark. navigeren tussen zwemmen, trage rivieren, snel hardlopen en waterspelletjes, glijbanen en golfslagbad ... Een unieke ervaring om te delen met het hele gezin , het midden van de bergen van Guerande en een rijk kleurenpalet. Breng je geliefden en geniet van de rust van een wereld die goede humor, delen en gezelligheid oproept.

Ontspan op de verschillende ligbedden en ligstoelen die beschikbaar zijn rondom de verschillende werelden van het zwembadcomplex en geniet van de geest van farnient holidays op de zoetheid van de ’zomer. Voor nog meer plezier, en altijd in een geest van intense ontspanning, zijn anatomische en hydromassagebanken geïnstalleerd. Aangeboden in vrije toegang, laat je rocken op het ritme van waterstralen met de achtergrond van de opmerkelijke blauwe lucht van Loire Atlantique.

Alles is doordacht, zodat je kunt smelten van geluk in je Guérande watercomplex: een rodelbaan met meerdere banen voor verschillende glijdende sensaties; Great Sensational Water Slides voor de onverschrokken; Een breed scala aan gratis toegangswaterspelletjes zoals geisers, trage rivieren of whirlpools ; Een echt kinderbad dat geschikt is voor jonge kinderen , waar peuters zich verwonderen over de geneugten van het water, onder het toeziend oog van de ouders.

De waterspeeltuin

L aire de jeux aquatique pour les enfants du camping Léveno en presqu'île guérandaise {JPEG}

Voer een aquaspelruimte in die helemaal is gewijd aan het plezier van de kleintjes. Verschillende dieren waaronder een giraffe, een leeuw en een eekhoorn lopen in het rijk van het imaginaire. Fun jets, rotary seals en slides verleiden avonturiers door een watersafari, gedomineerd door onze mascotte Capi, die de speeltuin vriendelijk in de gaten houdt. Maar pas op voor verbluft: de slang kan je verrassen en je water geven!

De golfslag

Piscine a vagues du camping Léveno près du littoral atlantique et de l'océan {JPEG}

Te koud om je te wagen in de Atlantische Oceaan rollen? Raak niet in paniek, doe mee aan de golfslagbad van Camping Club Domaine de Léveno . Dompel jezelf onder in dit leuke en verwarmde zwembad , dat erg populair is bij vakantiegangers en je eerste golven onder ogen ziet.

Waadpoelen

Piscine couverte et chauffee avec pataugeoire pour enfants dans le camping de Guerande {JPEG}

U wilt op jonge leeftijd een mals moment delen met uw kind , hem de sensaties van het water laten ontdekken zonder verrast te worden door de verschillende gebruikers, toetreden tot het kinderbad binnen of buiten toegewijd aan jonge ouders, en kijk hoe je kind opgroeit voor je ogen. Momenten van het leven die je nooit zult vergeten.

Een verantwoorde duik voor een geslaagde vakantie

U heeft nu begrepen dat je lui of amateur avonturier geest sensatie, het complex zwembad Léveno voldoet aan al uw wensen. Echter, is het noodzakelijk voorzichtig op de bekkens te blijven en de goede naleving van veiligheidsvoorschriften te waarborgen. Bij het zwembad, zijn uw zwemmen en die van uw kinderen onder uw verantwoordelijkheid. Het is uw verantwoordelijkheid om toezicht te houden op uw gezin en de geldende instructies te respecteren. Als sommige leden van je stam nog niet kunnen zwemmen of momenteel leren, overweeg dan het uitrusten van armbanden of boeien. Permanente monitoring en de aanwezigheid van een verantwoordelijke volwassene zijn essentieel wanneer het watergebied open is. Deze aanbevelingen ook waden zwembaden waar kinderen moet vergezeld gaan van toepassing.
Om hygiënische redenen en in overeenstemming met de regionale gezondheid agentschap, zwemshorts zijn niet toegestaan ​​ voor toegang tot het zwembad, want de schoenen zijn verboden binnen de watergebied.

Onze belofte: gekwalificeerde begeleiders tot uw dienst

Tijdens de zomervakantie is er een team van poolwachten om de veiligheid te vergroten en afleiding te voorkomen. Alle leden van dit zijn afgestudeerden van het nationale patent van Safety and Rescue Aquatic. Een door de staat gecertificeerde badmeester bekleedt de functie van bekkenbeheerder gedurende de periode juli-augustus. Hij studeerde af met een beroepscertificaat voor jongeren, populair onderwijs en sport, met als specialisatie aquatische en nautische activiteit. Dit diploma geeft de kwalificaties die vereist zijn om zwemlessen aan te bieden aan iedereen die wil leren hoe te bewegen in het water. Een certificaat van watercomfort wordt afgegeven aan het einde van de noodzakelijke sessies. Alle informatie is verkrijgbaar bij uw receptie.

Belangrijke opmerking

Het binnenzwembad is beschikbaar van april tot september . Aan de andere kant, het waterpark met zijn peuterbad en zijn glijbanen, zijn glijbanen met meerdere sporen, zijn anatomische banken en zijn ligstoelen zijn vanaf medio mei aan u overgedragen. Soms worden deze infrastructuren eerder in het seizoen beschikbaar gesteld. Voor informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Cyprien op 0033(2) 40 24 79 30 of door een bericht rechtstreeks door te klikken op de vervolgkeuzelijst aan de rechterkant van uw scherm.

Piscine a vagues du camping Léveno près du littoral atlantique et de (...) Piscine couverte et chauffee avec pataugeoire pour enfants dans le camping (...) L aire de jeux aquatique pour les enfants du camping Léveno en presqu'île (...) rivier met boeien van 100 m van lengte Gelukkig meisje Een mom en haar dochter profiteren van zwembaden van léveno meisje in de rivier met boeien kampeerauto's spelen in een zwembad schitterende aquatische Park aan guérande, stad van land schitterende aquatische ruimte met gedekt zwembad Golf zwembad in de camping (camping) domein van léveno De kinderen graag deze nieuwe zwembad! Mooie golf zwembad in het domein van léveno het AQUATISCH park van de camping (camping) werd uitgebreid in (...) ligzetels (transatlantische races) door de rivier in boeien Twee meisjes in het zwembad De nieuwheid 2011 van de camping (camping) Piscine à vagues au Camping Domaine de Léveno proche de Saint-Nazaire

Back to Top