Campers, campers en caravans , ontdek de ruime en ruime sites van het Domaine de Léveno. Geniet in een groene omgeving van gedefinieerde locaties door hindernissen te scheiden in het hart van een aangenaam park waar je kalm en ontspannen trouwt .

De staanplaatsen tent, caravan en camper

Welkom op de camping Domaine de Léveno. Er zijn twee opties beschikbaar op basis van uw behoeften. "classic" locaties met oppervlak <100m ² , inclusief 10 ampère elektriciteit en stromend water >. De "premium" locaties , die naast de klassieke formule een schuur met barbecue, zonnebaden, koelkast, tuinmeubelen en een warm en koud wasbak bevatten.
De maximale capaciteit per slot is 6 personen , ongeacht de gekozen formule. Het basistariefpakket wordt berekend voor 2 personen. Aankomst en vertrek zijn elke dag mogelijk behalve op zaterdag in juli en augustus. Tijdens deze zomerperiode is een minimum van 7 nachten vereist om toegang te krijgen tot de reservering.

Het Domaine de Léveno is partner van de organisaties CCI, ACSI en ADAC . Tijdens het groene seizoen worden locatiekortingen toegekend aan alle kaarthouders van deze verenigingen. Een prijs van € 19,00 is ingesteld voor een locatie met elektriciteit inclusief 2 personen en een dier in plaats van € 38 (exclusief toeristenbelasting en exclusief juli en augustus).

"Familie weekend camper, de plaatsen zijn erg groot en volledig uitgerust (Elec / schoon water / afvalwater).
Het sanitair is recent en zeer goed onderhouden »

Sebastien R - juli 2017 - Trip Advisor

Klassieke standplaatsen

1 of 2 personen
water
1 voertuig
Elektriciteit 6 € / nacht, sup persoon van 5 tot 10 € / nacht op basis van leeftijd en periode. Zie de prijzen van onderstaande supplementen.

Premium plaatsen

1 of 2 personen + elektriciteit.
Op uw perceel, zoek een huisje van 4 m² waarin u tot uw beschikking een koelkast, een gootsteen warm water koud water heeft. Ook inbegrepen is een tuinmeubilair met 6 stoelen en een barbecue.
Een locatie waar u op uw site van het grootste comfort zult genieten.

-  Boventallig van 5 tot 10 € / nacht op basis van leeftijd en periode. Zie de prijzen van onderstaande supplementen.

Ontdek onze portfolio

Emplacement caravane au calme ! Plaats voor bedoeld om de middelste schaduwrapporteurs in de middelste (...) bedoeld in het nabije despins toevoerzijde (binnenkomst) van het domein van léveno Tente au milieu des pins