Campers, campers en caravans, ontdek de grote en ruime staanplaatsen van het Domaine de Léveno. Profiteer in een groene omgeving van staanplaatsen afgebakend door heggen in het hart van een rustig en aangenaam park.

Standplaatsen voor tenten, caravans en campers

STAANPLASTEN

PROS: Een comfortabele leefruimte op een steenworp afstand van de gedeelde toiletten

► Arrangement inclusief 1 of 2 personen
► Stromend water en elektriciteit op de plaats
► 1 voertuig inbegrepen in het pakket

► Extra persoon van 5 tot 15 € per nacht afhankelijk van leeftijd en periode

PREMIUM STAANPLASTEN

PROS: Een ruime en uitgeruste staanplaats voor meer comfort en rust

► Arrangement inclusief 1 of 2 personen
► Stromend water en elektriciteit op de plaats
► 1 voertuig inbegrepen in het pakket
► Chalet van 4 m² met daarin een koelkast, een spoelbak met warm en koud water, gaskookplaat, waterkoker, magnetron, koffiezetapparaat, servies.
► Een tuinmeubel met 6 stoelen en een barbecue.

► Extra persoon van 5 tot 15 € per nacht afhankelijk van leeftijd en periode

Alle kampeerplaatsen op het Domaine de Léveno zijn afgebakend en hebben een oppervlakte groter dan 80m². Ze zijn allemaal voorzien van 10 ampère stroom vanaf aansluiting op stromend water. De maximale capaciteit per camper- en caravanplaats is 6 personen. In juli en augustus zijn aankomst en vertrek donderdag en zondag. Tijdens deze zomerperiode is een minimum van 7 nachten vereist om toegang te krijgen tot de reservering.

Het Domaine de Léveno is partner van de CCI, ACSI en ADAC organisaties. Tijdens het groenseizoen worden kortingen op staanplaatsen verleend aan alle houders van een lidkaart van deze verenigingen. Voor een plaats met elektriciteit inclusief 2 personen en een dier wordt een tarief van € 25,00 gehanteerd (exclusief toeristenbelasting en exclusief juli en augustus).

Emplacement caravane au calme ! Plaats voor bedoeld om de middelste schaduwrapporteurs in de middelste (...) bedoeld in het nabije despins toevoerzijde (binnenkomst) van het domein van léveno Tente au milieu des pins