Gekwalificeerde animators voor uw kinderen

De kinderclub van Domaine de Léveno

Duw de deuren van een wereld waar je dierbaarste wezen koning is.
Stel de verbeeldingskracht ten dienste van verlichting en creëer de prachtige herinneringen uit je kindertijd die de rest van je leven in ons blijven.

De kinderclub op de 4-sterrencamping in Guérande opent zijn deuren al in de paasvakantie en verwelkomt kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Tijdens de vakantie worden groepen verdeeld in drie leeftijdsgroepen, 4-7, 8-10 en 11-13.

Alle begeleiders zijn afgestudeerden van het BAFA (Facilitator’s Functionality Certificate) uitgegeven door het ministerie van Jeugd en Sport. Ze zijn dus opgeleid om de morele en fysieke veiligheid van elk kind te garanderen en tegelijkertijd activiteiten voor te stellen die bijdragen aan de ontwikkeling van elk kind.

De miniclub van de camping

De kinderclub Domaine de Léveno bevindt zich in het hart van een speeltuin , dichtbij de woonruimte en de receptie. In juli-augustus is het mogelijk om daar naartoe te gaan met de kleine toeristentrein van de camping.

Van binnenuit kunnen we genieten van het uitzicht op het waterpark en een speelruimte met glijbanen en kleurrijke vallende schuimmatten.

Een gevarieerd programma is gebaseerd op de leeftijd van de kinderen. Tussen handmatige activiteiten, geweldige buitenspellen en uitzonderlijke evenementen, maken de grote recreatiegebieden van het vakantiedorp , zoals het weiland of de mini-educatieve boerderij, de volledige ontwikkeling van jonge bewoners mogelijk van de clubcamping Pays de la Loire.

Mini-disco’s

Laat jezelf zien en laat je meevoeren door de gekte van mini-disco’s van Léveno. In aanwezigheid van Capi, de eekhoorn-mascotte, springen uw kinderen in een mini-boom met dansen en games rond het grote podium. Alles in een ’evening like big’-context met hun favoriete hosts

Van 0 tot 99, een tijd om meerdere keren per week tijdens schoolvakanties te delen.

De kinderprogramma’s

Een geweldige ervaring voor kinderen , een gevoel van trots voor de ouders.
Elke week wordt een grote show uitgevoerd in de kinderclub om aan het grote publiek op het grote podium van de camping te worden gepresenteerd. Aangedreven in een echte staat van representatie, zullen de sterren van morgen misschien onthullen tijdens uw vakantie in het zuiden van golf van Morbihan!

Belangrijke opmerking

Voor bepaalde activiteiten is een deelname van 1 euro vereist. De maximale capaciteit van de miniclub is 30 kinderen en is geregistreerd. Afhankelijk van de welvaart, behoudt de camping zich het recht voor om de toegang tot 3 halve dagen per kind te beperken voor een verblijf van een week.

Workshop (studio) voor jonge ontluikende (in het Blad) kunstenaars het kasteel van de zeer klein speelterrein: hoek (plaats) Sport speelterrein voor de kinderen Kinderen die spelen op de portico (laadportaal) van de geitjes (...) Het koninkrijk van de zeer klein het kasteel van de kinderen Kinderen begin een deel (partij) van de mini golf De minizittingen golf van de camping (camping) De gaming ruimte De kinderen en hun motoren finale van toernooien van voetbal

Back to Top