Gekwalificeerde animators voor uw kinderen

DE LEVENO KINDERCLUB

De kinderclub opent zijn deuren tijdens de paasvakantie en verwelkomt kinderen van 4 tot 12 jaar. Tijdens de zomervakantie worden de groepen verdeeld in drie leeftijdsgroepen, 4-7 jaar, 8-10 jaar en 11-13 jaar.

Alle begeleiders zijn gekwalificeerd en opgeleid om de morele en fysieke veiligheid van elk kind te garanderen en tegelijkertijd activiteiten aan te bieden die bijdragen aan de ontwikkeling van elk kind.

De miniclub van de camping

De kinderclub Domaine de Léveno bevindt zich in het hart van een speeltuin , dichtbij de woonruimte en de receptie. In juli-augustus is het mogelijk om daar naartoe te gaan met de kleine toeristentrein van de camping.

Van binnenuit kunnen we genieten van het uitzicht op het waterpark en een speelruimte met glijbanen en kleurrijke vallende schuimmatten.

Er wordt een gevarieerd programma opgesteld naar gelang de leeftijd van de kinderen. Tussen de manuele activiteiten, grote buitenspelen en uitzonderlijke evenementen door, laten de grote recreatiegebieden van het vakantiedorp, zoals de weide of de mini-pedagogische boerderij, toe de jonge bewoners van de camping zich ten volle te ontplooien.

Mini disco

Druk jezelf uit en laat je meeslepen door de waanzin van Leveno’s mini-disco’s. In aanwezigheid van Capi, de eekhoornmascotte, gaan uw kinderen in een mini-Feest met dansen en spelletjes rond het grote podium.

KINDERANIMATIE

Een buitengewone ervaring voor de kinderen, een gevoel van trots voor de ouders.
Elke week wordt er een grote show opgevoerd in de kinderclub en vervolgens gepresenteerd aan het publiek op het grote podium van de camping.

Belangrijke opmerking

Voor bepaalde activiteiten is een deelname van 1 euro vereist. De maximale capaciteit van de miniclub is 30 kinderen en is geregistreerd. Afhankelijk van de welvaart, behoudt de camping zich het recht voor om de toegang tot 3 halve dagen per kind te beperken voor een verblijf van een week.

Workshop (studio) voor jonge ontluikende (in het Blad) kunstenaars het kasteel van de zeer klein speelterrein: hoek (plaats) Sport speelterrein voor de kinderen Kinderen die spelen op de portico (laadportaal) van de geitjes (...) Het koninkrijk van de zeer klein het kasteel van de kinderen Kinderen begin een deel (partij) van de mini golf De minizittingen golf van de camping (camping) De gaming ruimte De kinderen en hun motoren finale van toernooien van voetbal