Ga terug naar je kindertijd en klim aan boord van de toeristische trein van je camping ten zuiden van de Golf du Morbihan.

Het treintje van het Domaine de Léveno

Op je campingclub naast La Baule rijmen jeugdherinneringen op vakantie! Vind je onschuld de tijd van een reis per treintje, naar de hemel op aarde tussen de Wild Coast en de baai van Pouliguen.

Een zeldzame attractie op een camping

Capi wilde nog steeds indruk maken met zijn ideeën over genialiteit, en het is een succesvolle gok. De mascotte eekhoorn van uw authentieke camping in Loire Atlantique heeft aan alle vakantiegangers in Leveno een kleine toeristentrein ter beschikking gesteld die een groot pretpark waardig is. Met deze nieuwe, volledig nieuwe, volledig gratis ervaring kunt u profiteren van een origineel middel van voortbewegen om de verschillende levendige pleinen van uw vakantieclub te bezoeken.

13 haltes zijn verspreid over het landgoed. Ze bieden gemakkelijke toegang tot het waterpark, met glijbanen, een stoombad en ligstoelen om rond het zwembad te rusten; op de weide, het grote recreatiegebied met springkastelen, voetbal- en beachvolleybalvelden, minigolf en een bowlingbaan; de verschillende speeltuinen op de vier hoeken van de camping.

Een echte ambulante attractie, het treintje van de camping laat u en uw kinderen onvergetelijke vakantieherinneringen na.

De schema’s van het treintje

Het startpunt is bij de receptie (stop gemarkeerd met een rode stip op de kaart). Een volledige rondleiding over het landgoed duurt 20 minuten. Gedurende de dag worden er verschillende rondleidingen georganiseerd. Deze dienst is alleen beschikbaar tijdens de schoolvakanties van juli-augustus. Het loopt elke dag van de week behalve op zaterdag (aankomst-/vertrekdag).

. 3 tochten in de ochtend van 9.45 uur, 10.00 uur en 10.25 uur
. 3 rondjes aan het einde van de ochtend, 1e vertrek om 11:45, dan om 12:05 en 12:25 uur
. 2 ronden aan het begin van de middag om 14.30 uur en 14.50 uur
. 8 opeenvolgende rondes van 16:45 tot 19:15 uur

Belangrijke opmerking

Het treintje van de camping Leveno in Guérande is een dienst die alleen wordt aangeboden tijdens de schoolvakanties in juli en augustus. Het loopt elke dag van de week behalve zaterdag (aankomst- vertrekdag). Alle informatie is verkrijgbaar bij uw receptie.