Het waterpark van de Camping Club Domaine de Léveno presenteert zijn ongelooflijke waterglijbanen voor onvergetelijke sensaties

De waterglijbanen van het Domaine de Léveno

Betreed het buitengewone en zie je grenzen met adembenemende ervaringen die traditioneel toegankelijk zijn in grote parken. Houd de onvergetelijke herinneringen aan een uitzinnig zintuiglijk avontuur bij.

Naast de voor iedereen toegankelijke glijbanen (de glijbaan aangepast van het overdekte en verwarmde overdekte kinderbad, de glijbanen van de waterspeeltuin voor kinderen, de verschillende glijbanen gelegen op het recreatiepark inclusief de glijbaan met verschillende tracks), Capi heeft besloten om "the pack" met ongelooflijke dia’s te plaatsen die je niet onverschillig laten.

Deze ongelooflijke waterglijbanen zijn alleen toegankelijk in juli-augustus. Ze kunnen open zijn gedurende bepaalde periodes, zoals paasvakanties of Pinksteren en hemelvaartweekenden. Voor informatie, contacteer ons op 02 40 24 79 30 of rechtstreeks per e-mail via het formulier dat beschikbaar is op het tabblad aan de rechterkant van de pagina.

De schuif SPATIEGAT

Vind een van de grootste waterglijbanen van campings in de regio Zuid-Bretagne. Beklim de trap, je komt op een platform van 12 meter hoog. Dat is genoeg om je een verzadigd gevoel te geven voordat je in meer dan 40 meter donker gevulde buis en felgekleurde ringen glijdt, een uitzonderlijk visueel effect. Bereik de kom van de Space Hole en draai binnen een top van ongeveer 10 meter in diameter om je eindelijk te laten aantrekken door de leiding die het bassin van de receptie verbindt.

De LOOKING ROCKET-rodel

Stel je voor dat je staat met je benen gekruist, je handen rustend op je schouders. Je bent op de raket in een lus. Vanaf het platform tot 17 meter hoog zie je de mythische brug van Saint-Nazaire. Een moment, een diepe ademhaling, het luik waar je verticaal staat verdwijnt en stuwt je naar een adembenemend gevoel van vrije val.

Het Domaine de Léveno is de enige camping in Frankrijk die u deze gekke glijbaan aanbiedt, gereserveerd voor de meest moedige en waardige grote parken.

De KAMIKAZE-rodelbaan

Durf het razendsnel op te nemen met een sterke sensatie met de Kamikaze-slee van de Léveno-camping in Zuid-Bretagne. Een geconcentreerde koude dringt je binnen voor een moment op deze attractie die stijgt tot 8 meter hoog. Een halve buis bedekt het eerste deel van de afdaling, zodat u niet "in uw neus prikt" in deze verrassend verticale glijbaan. Ontdek onmiddellijk en exclusief op uw camping bij La Baule en Croisic aan de Atlantische kust.

Belangrijke opmerking

In de verschillende gepresenteerde attracties mag het maar één persoon tegelijk dalen, de voeten naar voren en de handen achter het hoofd (behalve de lusraket waarop een lid van het team van het bekken je vergezelt zorgen voor een afdaling in perfecte veiligheid). U neemt uw verantwoordelijkheid op zich door de verschillende veiligheidsinstructies niet te respecteren. We herinneren eraan dat ongevallen kunnen gebeuren wanneer deze regels niet worden gevolgd.

Sensations fortes assurées au Domaine de Léveno de Guérande près de la (...) Le toboggan space-hole du camping club le Léveno en loire atlantique Toboggan unique en France dans un camping entre la Bretagne sud et la (...) Le complexe piscine du camping club le domaine de léveno à une heure de (...) Vue du dessus sur le toboggan jaune du domaine le léveno à Guérande dans le (...) Toboggan multipistes du camping le Léveno à une heure de Vannes Toboggan à plus de 15 mètres de haut sur un camping dans le 44, le Domaine de (...)

Back to Top