Uw 4-sterren familiecamping biedt u zijn prachtige waterspeeltuin waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten voor een droomvakantie met familie of vrienden.

DE WATERGLIJBANEN VAN HET DOMAINE DE LEVENO

Zoek je grenzen op met adembenemende ervaringen die traditioneel toegankelijk zijn in grote pretparken.

Naast de glijbanen die voor iedereen toegankelijk zijn, heeft Capi besloten om "in te pakken" met ongelooflijke glijbanen die u niet onverschillig laten. Deze ongelooflijke waterglijbanen zijn alleen in juli-augustus toegankelijk.

DE SPACE HOLE GLIJBAAN

Sluit je aan bij een platform op 12 meter hoogte. Het is een geweldig gevoel voordat je jezelf laat glijden in meer dan 40 meter buis gevuld met duisternis en gekleurde lichtringen, een geweldig visueel effect. Bereik de kom van de Space Hole en draai in een draaiende top met een diameter van bijna 10 meter om je uiteindelijk in de buis te belanden die naar het opvangbassin leidt.

DE LOOPING ROCKET GLIJBAAN

Stel je voor dat je staat, benen gekruist, handen op je schouders, 17 meter hoog op het platform, voor een diepe ademhaling, verdwijnt het valluik waarop je staat en stuwt je naar een duizelingwekkend gevoel van vrije val.
Het Domaine de Léveno is de enige camping in Frankrijk die u deze krankzinnige glijbaan aanbiedt, gereserveerd voor de moedigste, en gelijkwaardig aan de grote pretparken.

DE KAMIKAZEGLIJBAAN

Durf razendsnel sensatie te ervaren, een concentraat van sensatie op deze 8 meter hoge attractie. Een halve buis bedekt het eerste deel van de afdaling, waardoor je niet "naar beneden" kunt "neuzen" in deze verrassend verticale glijbaan.

Belangrijke opmerking

In de verschillende gepresenteerde attracties mag het maar één persoon tegelijk dalen, de voeten naar voren en de handen achter het hoofd (behalve de lusraket waarop een lid van het team van het bekken je vergezelt zorgen voor een afdaling in perfecte veiligheid). U neemt uw verantwoordelijkheid op zich door de verschillende veiligheidsinstructies niet te respecteren. We herinneren eraan dat ongevallen kunnen gebeuren wanneer deze regels niet worden gevolgd.

Sensations fortes assurées au Domaine de Léveno de Guérande près de la (...) Le toboggan space-hole du camping club le Léveno en loire atlantique Toboggan unique en France dans un camping entre la Bretagne sud et la (...) Le complexe piscine du camping club le domaine de léveno à une heure de (...) Vue du dessus sur le toboggan jaune du domaine le léveno à Guérande dans le (...) Toboggan multipistes du camping le Léveno à une heure de Vannes Toboggan à plus de 15 mètres de haut sur un camping dans le 44, le Domaine de (...)