Omdat de ontdekking van onze prachtige Atlantische regio ook door de geneugten van de mond gaat, presenteert het Domaine de Léveno aan de meest hebzuchtige van u :

De specialiteiten van de Guérandaise-regio

Fondant La Baule, Langouille Brière, zeekraal moeras niniches zoetwaren Manual, gezouten boter karamel, zeevruchten, schimmel Pénestin, lijst van gastronomische specialiteiten is lang in rond de Léveno-camping.

Op het kruispunt van Bretagne en de Loire-vallei Guérande heeft een lokale specialiteit waarvan de reputatie is ongeëvenaard. zout saltmarsh Op grote schaal gebruikt in hartige of zoete recepten, wit goud, want het wordt genoemd in de regio Guérande brengt een speciaal tintje aan gerechten en andere lekkernijen. Het daalt royaal in alle sauzen.
Het Terre de Sel-museum stelt u in staat dit unieke universum te ontdekken. Bretonse zandkoekjes, kouign aman, en niet te vergeten de onvermijdelijke gezouten boter caramel, foodies zal worden verwend. Het toppunt bieden ook een scala van lokale producten te nemen als vakantie herinneringen of gewoon voor het plezier van het proeven.

Van alle essentiële specialiteiten die u kunt proeven, zijn cakes and pancakes de meest Bretonse. Gastronomisch en genereus, volle pannenkoeken of karamelpannenkoekjes met gezouten boter, we houden ervan om zonder matiging te eten tijdens de vakantie. op elk moment van de dag kunnen ze worden genoten zonder honger .
Op slechts 10 minuten van de zee en veel poorten zoals Croisic, Pouliguen of Piriac zijn visspecialiteiten talrijk in rond Guérande . We genieten van een verblijf op het Domaine de Léveno om kreeftachtigen, schelpen en andere zeevruchten verse zonden te proeven.
De zoute recepten ontbreken ook niet: vissoepen, terrines, sardine rillettes en makreel, briaronne langouille, mosselen en friet, zijn allemaal goede proeverijen om te doen tijdens je magische vakantie op de 4-sterrencamping in Léveno.

Tot ziens op uw Camping Leveno Club

Back to Top