Omdat de ontdekking van onze prachtige Atlantische regio ook door de geneugten van de mond gaat, presenteert het Domaine de Léveno aan de meest hebzuchtige van u :

De specialiteiten van de Guérandaise-regio

Fondant baulois, langouille de Brière, salicornes uit de moerassen, niniches uit de banketbakkerij Manuel, gezouten boterkaramellen, zeevruchten, Pénestin mosselen, de lijst van gastronomische specialiteiten is lang in de omgeving van de camping Léveno.

Op het kruispunt van Bretagne en het Pays de la Loire heeft Guérande een lokale specialiteit waarvan de reputatie goed gevestigd is: zout uit de kwelders. Van alle niet te missen specialiteiten zijn de galettes en pannenkoeken de meest Bretonse.

Van alle essentiële specialiteiten die u kunt proeven, zijn cakes and pancakes de meest Bretonse. Gastronomisch en genereus, volle pannenkoeken of karamelpannenkoekjes met gezouten boter, we houden ervan om zonder matiging te eten tijdens de vakantie. op elk moment van de dag kunnen ze worden genoten zonder honger .
Op slechts 10 minuten van de zee en veel poorten zoals Croisic, Pouliguen of Piriac zijn visspecialiteiten talrijk in rond Guérande . We genieten van een verblijf op het Domaine de Léveno om kreeftachtigen, schelpen en andere zeevruchten verse zonden te proeven.
De zoute recepten ontbreken ook niet: vissoepen, terrines, sardine rillettes en makreel, briaronne langouille, mosselen en friet, zijn allemaal goede proeverijen om te doen tijdens je magische vakantie op de 4-sterrencamping in Léveno.

Tot ziens op uw Camping Leveno Club