Ontsnap elk weekend, ga op vakantie of geniet van je pensioen in een ongelooflijk complex in de gril van zijn verlangens tussen half maart en half november. . .

Koop een stacaravan in de buurt van de kust

Word eigenaar van uw stacaravan in Loire Atlantique op een 4-sterrencamping met veel diensten en voordelen.

Het kopen van een tweede huis kruist je geest. Je wilt het dagelijkse leven uit en je thuis voelen in een aantrekkelijk gebied dicht bij de zee en de prachtige kustlijn van de Atlantische kust. De ideale oplossing is te vinden op het Domaine de Léveno in Guérande, in het hart van kwelders, aan de poort van het Brière-park.

Een typisch tweede huis is een grote investering die op de lange termijn duur en tijdrovend kan zijn. Onroerende voorheffing, onderhoud (meer ondersteund aan de kust), grond onderhoud, wederverkoop moeite etc. Het kopen van een huis dicht bij de zee is geen beslissing om licht te maken en moet op de lange termijn worden overwogen.

Een stacaravan kopen en installeren op een kampeerterrein blijkt in sommige situaties een goede keuze. Met een financiële bijdrage die meer inhoud start, is het dan om jaarlijks een site te huren. Een formule die het gebruik van krediet overslaat, en zo zijn investering spreidt zonder de bankkosten soms duur. Sommige vergoedingen worden geëlimineerd, zoals de onroerende voorheffing of het onderhoud van de externe partijen (knipsels, de grootte van heggen, enz.) Die wordt aangeboden door de gastvrije inrichting. Makkelijker en goedkoper te onderhouden dan een huis of een klassiek appartement, een mobiele woning is verplaatsbare recreatie en biedt flexibiliteit aan de koper.

Een kwaliteit tweede thuis

Geen compromis over welzijn! De stacaravans met woonbereik zijn nu zeer comfortabel en ruim. U zult verrast zijn door de moderniteit van de huizen en de intelligentie van het interieur, ontworpen en ontworpen door gespecialiseerde architecten.

Hoogwaardige services

Heb je een waterpark gepland in je vakantiehuis? Een koeriersdienst of speeltuinen in uw tuin? Wat bij een vakantiehuis utopisch lijkt, wordt werkelijkheid door te kiezen voor de gepatenteerde formule van het Domaine de Léveno. Ontdek adembenemende infrastructuren, een complex van zwembaden met glijbanen en een overdekt zwembad. Speelplaatsen voor kinderen, een mini-boerderij en ongelooflijke sportgebieden. Geniet met heel uw gezin (of uw kleinkinderen) van alle topprestaties van de camping in alle rust!

Een aantrekkelijke regio

Deelnemen aan de regio Guerande betekent ook genieten van een goed gelegen pied-à-terre voor toegang tot de verschillende toeristische attracties van de regio. Een paar minuten van de oceaan en de badplaatsen La Baule, La Turballe en Pornichet; 20 minuten van de stad Saint Nazaire, bekend om zijn beroemde brug en zijn dynamische economische activiteit; een uur van Nantes en de luchthaven; Guérande, een middeleeuwse stad met een rijke geschiedenis en cultuur, is het ideale kruispunt tussen de landen Vendée en Zuid-Bretagne.

Uw stacaravan huren

Geniet van uw woning tijdens hoge periodes van aanwezigheid doet er niet toe voor u en u wilt de kosten van uw jaarlijkse huur te beperken, de sublease van uw stacaravan is een service aangeboden door het Domaine de Léveno. Nadat de camping de voorwaarden en periodes van beschikbaarheid heeft bepaald, houdt zij zich bezig met alle verhuurmanagement (aankomst, vertrek, huishoudens enz.).

Tarieven en toegangsvoorwaarden

De camping is toegankelijk voor bewoners van half maart tot half november.
Jaarpakketten Perceelhuur varieert van € 4300 tot € 4530 inclusief belastingen (deze omvatten geen toeristenbelasting (0,60ct / nacht / + 18 jaar))
Pakketten bevatten elektriciteit tot 200 kWh, water, netaansluiting. Het vaste tarief van € 4530 is inclusief gasverbruik. Deze vergoeding blijft die van de bewoner voor het pakket tot € 4300 (verschil in pakket afhankelijk van de sector op de camping).
Access van eigenaren, ascendenten en afstammelingen is inbegrepen in het pakket. Toegang voor derden is geprijsd.

Neem voor meer informatie contact op met neem contact met ons op via het vervolgkeuzemenu aan de rechterkant of rechtstreeks via de telefoon (ook beschikbaar op het tabblad rechts).

Koop een stacaravan voor tweedehands

U wilt een gebruikte stacaravan kopen en installeren op uw land of voor ander gebruik? Het Domaine de Léveno in Guérande biedt verschillende modellen te koop aan. Raadpleeg ons om meer te weten te komen over de huidige mogelijkheden.

Intérieur de mobil-home résidentiel à Guérande proche de la Baule Résidence secondaire à Guérande proche de la mer dans le 44 Intérieur de mobil-home à acheter à Guérande entre Vendée et Sud (...)