Omdat de zorg voor zichzelf ook deel uitmaakt van het plezier van vakantie, stelt uw 4-sterren camping Loire Atlantique een reeks diensten voor die gericht zijn op uw conditie en uw gezondheid. Ontspannende massage of sportsessie, u kiest. . .

Het gezondheids- en welzijnsgebied

De gewichtsruimte

Voor sportvakanties in het hart van het schiereiland Guérande, heeft een fitnessruimte gratis toegang tot uw beschikking. Ontdek een fitnessruimte uitgerust met overdekte fietsen, elliptische trainers, loopbanden en gewichtbanken.

Deze ruimte is gerenoveerd in 2018 en biedt een panoramisch uitzicht op het buitenzwembad van het waterpark, dat recent is onderhouden.

Gereserveerd voor volwassenen ouder dan 18 jaar, is een identificatie vereist om toegang te krijgen tot de gewichtsmachines van de sportschool. Toegang is beperkt tot 6 personen tegelijk.

Het gezondheidspad

In het hart van de weide, het grote recreatiegebied van de camping, is een fitnessparcours geïnstalleerd. In een meer "work-out", groeps of solo-sfeer, neem de verschillende obstakels en combineer de oefeningen voor een originele sportieve ervaring.

De hamam

Rust je spieren en je geest door te ontspannen in de hamam van de camping. Gelegen in het zwembadcomplex, biedt het gratis toegang vanaf de paasvakantie, tot vreugde van de sport van onze vrienden.

De massagesalon

Laat u ontspannen voor een massage op uw camping in de buurt van de oceaan.

Meerdere keren per week verhuist een gespecialiseerde werknemer en biedt u verschillende categorieën lichaamsverzorging aan. Voor een verstevigende pauze die stress verlicht en spanningen wegneemt of een moment van ontspanning zoals een massage van de benen of de rug, is Isabelle PERROT, massagebehandelaar, op weg naar een reis van rust en sereniteit.

De schoonheidsspecialiste van de camping

Een verlangen om je op je eenendertigste te zetten? Betreed de wellnessruimte en geniet van de expertise van uw schoonheidsspecialiste.

Organische wax calendula waxen, dag en avond make-up, gezichtsbehandelingen, handen, voeten of bamboe massage voor de nieuwsgierige, een compleet aanbod van diensten ten dienste van uw schoonheid, geleverd door Krystale BERTRAIS, professionele schoonheidsspecialiste en afgestudeerd.

De kapper

Je hebt een huurstacaravan voor vakanties in de buurt van de zee voor meer dan 15 dagen en je wilt de effecten van je laatste föhn niet verliezen ... Geen paniek! De kapper van uw authentieke en luxe camping biedt u de mogelijkheid om te boeken in zijn kapsalon.

Voor een gesneden man of een kind, geplaatst in plooien, kleur, lontjes waar permanent, ontvangt uw kapper Sophie u in de ruimtevorm van het vakantiedorp. Neem uw voorzorgsmaatregelen, de kapper wordt vaak volledig weergegeven.

Reflexologie en magnetisme

Ontdek de voordelen van reflexologie en energiezorg met Christelle DENIEL.

Voorouderlijke en natuurlijke beoefening, deze behandelingen kunnen u een energiebalans brengen, maar ook wat pijn en ontsteking verlichten. De resultaten variëren van persoon tot persoon en kunnen soms erg verrassend zijn.

Capi’s opmerking :

De verschillende partnerbeoefenaars van de camping Domaine de Léveno in Guérande zijn op bepaalde dagen van de week aanwezig. Ze grijpen in op een halve dag of een hele dag, afhankelijk van de perioden van het jaar. Het is noodzakelijk om uw afspraken telefonisch te boeken. Alle informatie en prijzen zijn verkrijgbaar bij uw receptie.

Back to Top