Omdat de zorg voor zichzelf ook deel uitmaakt van het plezier van vakantie, stelt uw 4-sterren camping Loire Atlantique een reeks diensten voor die gericht zijn op uw conditie en uw gezondheid. Ontspannende massage of sportsessie, u kiest. . .

GEZONDHEID & WELLNESS RUIMTE

DE FITNESSRUIMTE

Een Fitnessruimte staat tot uw beschikking met vrije toegang. Ontdek een fitnesszaal uitgerust met binnenfietsen, ellips fietsen, loopbanden en gewichtsbanken. Gereserveerd voor volwassenen boven de 18 jaar.

DE GEZONDHEID PARCOUR

In het hart van de weide is er een "gezondheidspad". In een groep of alleen, steek de verschillende hindernissen over en combineer de oefeningen voor een originele sportieve ervaring.

DE HAMMAM

Laat uw spieren en geest rusten door te ontspannen in de hammam van de camping. Gelegen in het watercomplex, wordt het voorgesteld in vrije toegang voor uw grootste geluk.

DE MASSAGESALON

Een gespecialiseerde medewerker reist meerdere keren per week en biedt u verschillende categorieën van lichaamsverzorging aan. Isabelle PERROT, wellnessmassagebeoefenaar, neemt u mee op een reis van rust en sereniteit.

DE KAPSALON

Voor het knippen van vrouw, man of kind, geplooid, gekleurd, met highlights of gepermanent, verwelkomt uw kapper Sophie u in het vakantiedorp.

Capi’s opmerking :

De verschillende partnerbeoefenaars van de camping Domaine de Léveno in Guérande zijn op bepaalde dagen van de week aanwezig. Ze grijpen in op een halve dag of een hele dag, afhankelijk van de perioden van het jaar. Het is noodzakelijk om uw afspraken telefonisch te boeken. Alle informatie en prijzen zijn verkrijgbaar bij uw receptie.