Facebook Twitter Google instagram Email
Homepagina > Nederlands > Regio > Plaatsen om te ontdekken
Nieuw: Stel uw vakantie in verscheidene tranches kosteloos - telefonische informatie

Plaatsen om te verkennen in de buurt van het Domaine van Leveno

Vélocéan

Vlakbij de camping Léveno het veld, is het mogelijk om het fietspad Velocean lenen. Met vrienden, familie, van de camping kunt u landschappen tussen Ocean en schorren ontdekken, meer dan 50 km aan fietspaden kunt u La Baule, Saint Nazaire, Pornichet, Piriac Sur Mer of zelfs Turballe bereiken. En nog veel verder, want voor de dapperen het neemt je mee naar Nantes langs de Loire.

L’Océarium


Met de camping Domaine Léveno profiteert u van preferentiële tarieven voor een bezoek aan de Océarium Croisic.
20 Penguins, Sharks 25, 4000 Fish and 1.700 m3 water zal je leven een prachtige ervaring ... Duik in een ruimte gewijd aan de oceaan.


Terre de sel


Voor een familie-uitje, een groepsreis, met kamperen Léveno op het gebied genieten van de gunstige prijzen en de kwelders bezoeken: Terre de Sel in Guérande.
De zoutmoerassen van Guérande te ontdekken. Daarom Terre de Sel in Guérande biedt rondleidingen gevuld met ontdekkingen en sensibilisering bij de natuurlijke omgeving.
Een schat aan 2000 jaar van de traditie van het moeras, oceaan,
2.000 hectare, 9 steden en kleigrond gaf het zuiden van Bretagne, een van de beste rijkdom van ons land: het schiereiland van Guérande.


Parc de Brière


Genieten van preferentiële tarieven voor camping Domaine de Leveno Guerande. Om een van de schatten van onze regio, de Brière, de tweede moeras Frankrijk te bezoeken. Een rijke en wilde natuur te ontdekken op 49.000 hectare die 17 gemeenten. Dit park zorgt voor gastvrijheid, het onderwijs en de publieke informatie over bescherming van het erfgoed en de biodiversiteit dat het kenmerkt. De wandelingen kunnen worden gedaan per boot.

Camping Leveno album photo
Camping Leveno promotions

Back to Top

Télécharger

Brochure

brochure du camping

Contrat de réservation

Contrat de réservation

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

plan du camping